PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63859
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

White Canary

ocenił(a) serial na 7

Widzieliście zwiastun DC's Legends of Tomorrow? Ponowne wskrzeszenie Sary? Co sądzicie?

ocenił(a) serial na 8
Owpers

Na to wygląda. W zwiastunie Sara wynurza się z Jamy Łazarza, więc pewnie ją ożywią. Szkoda tylko, że nie dali takiej niespodzianki na koniec 3 sezonu. Bardzo by to podniosło moją ocenę tego odcinka.
Tyle, że
- Sara leży w grobie ładne parę miesięcy, a może nawet rok więc raczej nie ma tam co ożywiać
- Albo nastąpi przeniesienie się w czasie do momentu gdy Thea zabija Sarę i wtedy ją ożywią.

Chociaż wszystko jedno jak to zrobią ( i tak nie będzie to trzymało się kupy ) - cieszę się z powrotu Sary :)

ocenił(a) serial na 10
359

Ja myślę,że ożywienie Sary mogło nastąpić już dawno temu i nikt nie musiał o tym wiedzieć,nawet Ra's i Nyssa.Może zrobił to ktoś inny,a może sam Ra's, a może jednak cofnięcie czasu przez Flasha i dzięki temu załatwienie sprawy jeszcze "na gorąco" ? Czas pokaże.Niemniej jednak,Oliver wyglądał ta dokładnie tak samo,więc coś mi tu śmierdzi z teorią weselszego i mniej mrocznego Green Arrowa.

ocenił(a) serial na 3
359

Kiedyś przeczytałem, że do Jamy Łazarza można wrzucić nawet mocno zgnite zwłoki tylko czym dłużej to większe zmiany w tej osobie. Ale zastrzegam, że nie jestem tego pewien. Jest jeszcze opcja z tym kolesiem, bo to ponoć typ co specjalizuje się w rzeczach związanych z czasem więc wiesz może to on a może Flash? Dowiemy się w Arrowie albo w tym spin-offie.

ocenił(a) serial na 7
Owpers

Może wskrzeszą też Tommyego ;] ... w końcu dostęp do jamy łazarza jest teraz chyba otwarty na całego :P

ocenił(a) serial na 10
Thorongil83

Tomy'ego już dawno robale zjadły,nie oczekujmy cudu.Ten rozdział jest już raczej zamknięty i jego powrót nic by ciekawego nie wniósł.

ocenił(a) serial na 7
mario_1981

White Canary też była martwa przez cały sezon i jak widać udało się ją odzyskać. Co do Tommyego to zależałoby to tylko i wyłącznie od wyobraźni scenarzystów. Mamy w końcu do czynienia ze światem komiksu, a tam istnieje zasada - Tylko wujek Ben zginął naprawdę.

ocenił(a) serial na 10
Thorongil83

Ha ha,niby racja,ale też nie wiemy,kiedy Sara została ożywiona, w jakim czasie od swojej śmierci.

ocenił(a) serial na 3
Thorongil83

To by było fajne, Malcolm który wskrzesi swojego syna i wytrenuje na złego :D Ale wiem, że mało realne niestety.

ocenił(a) serial na 10
Thorongil83

Po tym jak się Tommy wykoleił z tego całego zamieszania i "zdrady" nie było co ratować. Trzeba było go zabić i cieszę się że tak się stało..

Owpers

Moze byc ciekawie, ale nie podoba mi sie stroj Sary. W stroju BC wygladała lepiej :)

ocenił(a) serial na 3
mania19

wyobraź sobie spotkanie BC vs WC :D

Putis_K

nawet nie probuje :)

ocenił(a) serial na 10
Owpers

WSKRZESZĄ RASA