u nas ten serial na dvd lub blu-ray.? Z tego co wiem leci w Polskiej Tv na Universal Channel, więc mam nadzieję, że dystrybutor wyda ten serial. Na pewno wielu fanów by go kupiło. Ja na pewno. Jak macie jakieś info to piszcie. Z góry dzięki:)
Żadnego info nie mam, ale chętnie chciałbym takowe zobaczyć. Też bym kupił z wielką chęcią na blu-ray. Jakość (porównując z TV) jest ogromna! :)
Ja tam kupiłem oryginalny sezon na allegro, ale po angielsku.. też chciałbym na blu-ray :c
Kupiłem w październiku na blu ray z amazon.com
Bardzo przyjemnie było sobie odświeżyć serial w takiej jakości. Tylko szkoda, że nie ma jakiegoś lepszego wydania;-)
Podtrzymuję pytanie, czy jest jakaś najmniejsza wiadomość czy szansa na wydanie serialu w polskiej wersji (napisy). Zbliża się koniec drugiego sezonu za granicą, więc tam wyjdzie na płyty. W Polsce wiem sezon pierwszy był i jest emitowany, więc może dystrybutor wyda sezon I ?
Mimo, że serial jest bardzo dobry, w Polsce cieszy się raczej słabym powodzeniem, więc wątpliwe... ;( Ale kto wie, może ktoś wyłoży pieniążki.
No nie zgodzę, się na Tv Puls jest najlepiej oglądanym serialem. Pokonywał np. Homeland, któy był puszczany na tvp 1, także jest spore zainteresowanie
Porównujesz wyniki telewizji publicznej z komercyjną, co jest bez sensu...
Wiem, że serial ma wysokie wyniki oglądalności na TV Puls, ale nie o to chodzi, tylko o to, że ten kanał wciąż nie jest osiągalny dla wielu Polaków i jest mniej znany, a tego serialu nie wyświetlali w żadnej znanej stacji. To powoduje, że grono fanów jest w Polsce wciąż niewielkie...
A jeżeli chodzi o Homeland to akurat kiepski przykład, bo jego niska oglądalność wynikała z dnia i godziny emisji, którą ci debile z TVP wymyślili.... Inna sprawa, to, że Polacy są za głupi na dobre, ambitne seriale... Oni wolą oglądać Klan, Pierwszą miłość, albo M jak mdłość...