PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63897
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

u nas ten serial na dvd lub blu-ray.? Z tego co wiem leci w Polskiej Tv na Universal Channel, więc mam nadzieję, że dystrybutor wyda ten serial. Na pewno wielu fanów by go kupiło. Ja na pewno. Jak macie jakieś info to piszcie. Z góry dzięki:)

użytkownik usunięty
dawid2385

Żadnego info nie mam, ale chętnie chciałbym takowe zobaczyć. Też bym kupił z wielką chęcią na blu-ray. Jakość (porównując z TV) jest ogromna! :)

użytkownik usunięty
dawid2385

Ja tam kupiłem oryginalny sezon na allegro, ale po angielsku.. też chciałbym na blu-ray :c

ocenił(a) serial na 6

Kupiłem w październiku na blu ray z amazon.com
Bardzo przyjemnie było sobie odświeżyć serial w takiej jakości. Tylko szkoda, że nie ma jakiegoś lepszego wydania;-)

dawid2385

Podtrzymuję pytanie, czy jest jakaś najmniejsza wiadomość czy szansa na wydanie serialu w polskiej wersji (napisy). Zbliża się koniec drugiego sezonu za granicą, więc tam wyjdzie na płyty. W Polsce wiem sezon pierwszy był i jest emitowany, więc może dystrybutor wyda sezon I ?

ocenił(a) serial na 3
dawid2385

Mimo, że serial jest bardzo dobry, w Polsce cieszy się raczej słabym powodzeniem, więc wątpliwe... ;( Ale kto wie, może ktoś wyłoży pieniążki.

ocenił(a) serial na 9
MrJigssaw

No nie zgodzę, się na Tv Puls jest najlepiej oglądanym serialem. Pokonywał np. Homeland, któy był puszczany na tvp 1, także jest spore zainteresowanie

ocenił(a) serial na 3
dawid2385

Porównujesz wyniki telewizji publicznej z komercyjną, co jest bez sensu...
Wiem, że serial ma wysokie wyniki oglądalności na TV Puls, ale nie o to chodzi, tylko o to, że ten kanał wciąż nie jest osiągalny dla wielu Polaków i jest mniej znany, a tego serialu nie wyświetlali w żadnej znanej stacji. To powoduje, że grono fanów jest w Polsce wciąż niewielkie...

A jeżeli chodzi o Homeland to akurat kiepski przykład, bo jego niska oglądalność wynikała z dnia i godziny emisji, którą ci debile z TVP wymyślili.... Inna sprawa, to, że Polacy są za głupi na dobre, ambitne seriale... Oni wolą oglądać Klan, Pierwszą miłość, albo M jak mdłość...

ocenił(a) serial na 9
MrJigssaw

Dzięki cyfrowej tv naziemnej 90% Polaków ma dostęp do Tv Puls, tak samo jak do TVP i to już od dawna, więc nie zgodzę się z twoją wypowiedzią, że kanał nie jest osiągalny dla wielu.