PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63890
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Ktos jeszcze liczyl na to, ze Malcolm zostanie zabity w tym security roomie i przedsmiertnie poprosi Tommego o zabicie Arrow'a, a ten niczym Harry Osborn ze Spidermana przejmie paleczke i bedzie nastepnym czarnym charakterem? :P

ocenił(a) serial na 8
wingeddevil

mnie bardziej zainteresowało wyznanie starego Merlina w którym powiedział o tym jak spotkał człowieka który wskazał mu cel. Brzmi trochę jakby Ra's al Ghul miał stać za tym wszystkim

ocenił(a) serial na 8
Ziemowit88

Oryginalnie Dark Archer był agentem Ligii Zabójców (lub Ligii Cieni, jak kto woli), poza tym Merlyn wspomina o miejscu zwanym Nanda Parbat, które również ma związek z Ligą... więc Twoje przypuszczenia są jak najbardziej słuszne.

użytkownik usunięty
Ziemowit88

Też odniosłem takie wrażenie, ale mam nadzieję, że nie... Wtedy będzie zbyt podobne, do Nolanowego Batmana.

Merlyn chce oczyścić z zepsucia Starling City, z zachowania bohaterów wynika, że to będzie się wiązało z zniszczeniem Glades...

Swoją drogą wydarzenia na Wyspie bardziej mnie wciągają niźli wydarzenia w teraźniejszości. :)

ocenił(a) serial na 10
wingeddevil

ja na to liczylem ale widzialem promo 17 odc przed 16 i troche sb zje.alem 16 odc :) szczerze serial zaczyn nabierac rumiencow coraz lepiej sie go oglada i co odc chce co raz wiecje ale dochodza mnie sluchy ze nastepny odc bd 20 marca to troche lipnie :<

ocenił(a) serial na 6
kenobiii

ech, wróciłam wczoraj wieczorem licząc na kolejny odcinek - i dupa... czemu dopiero za dwa tygodnie?

wingeddevil

A co? Lubisz tylko takie filmy, które już widziałeś? Schemacik jak to synek mści się za tatusia i staje się czarnym charakterem już są tak do wyrzygania oklepane, że nie da się już ich oglądać...

semira1

Nie, nie lubie. Chodzilo o to, ze nie podoba mi sie postac malcolma, a Tommy bylby mniej lalkowata ciepla klucha...

wingeddevil

Tu się zgodzę, klucha z niego okrutna, dlatego jakoś nie widzę jak gania i tłucze tego zielonego.

ocenił(a) serial na 6
wingeddevil

Ja liczyłem tylko na to, że Deadshot zabije Malcolma, ale może to i lepiej, że przeżył... więcej intryg i niejasności. A sam odcinek był bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 10
qiks33

Pytanie jak przeżył Deadshot, do tego brak wytłumaczenia jak to się teraz stało, że on jednak widzi i to mega dobrze. Szkoda, że nie pokazali tej postaci lepiej.

ocenił(a) serial na 6
KaraThraceHM

Było pokazane jak ta Azjatka z triady dała mu to urządzenie na oko, dzięki temu pewnie wzrok mu się wyostrzył :).
No ale jednak to dość istotna postać i rzeczywiście dobrze by było jakby go trochę lepiej przedstawili. A jak przeżył Deadshot ? ... tego też nie wiem.

KaraThraceHM

Tez mam niedosyt. Poza tym troche naciagane, ze jakies oko mu zostalo po tym jak dostal w nie strzale.

użytkownik usunięty
qiks33

Gdyby Malcolm zginął Moirze by uszło wszystko na sucho.

Niekoniecznie Diggle i Oliver wiedza, ze ma nieczyste sumienie.

qiks33

Sama smierc Malcolma tez bylaby dobra. Wlasnie, ze byloby ciekawiej jakbysmy mieli swiadomosc, ze kazdy z bohaterow moze zginac.

użytkownik usunięty
wingeddevil

Malcolm to akurat najgorszy badass, on jeszcze naprawdę dużo nabroi, jestem tego pewny. Zrobi coś w stylu: zabije Moirę albo Diggle'a. Oj będzie ostro ... mnie ciekawi czy jego syn(zapomniałem imienia) powie przez przypadek Olivierowi, że jego ojciec świetnie walczy i ten wtedy skojarzy go z czarnym kapturem.

ocenił(a) serial na 6

Tajemnica Malcolma pewnie nie zostanie zbyt szybko ujawniona. Właściwie to on jest głównym czarnych charakterem w tym filmie, o którym dopiero pewnie w kolejnych odcinkach więcej zacznie się mówić.

qiks33

Ale nie dożyje do drugiego sezonu albo zniknie w inszy sposób. Z tego co wiem, to już dawno było mówione, że Barrowman ma kontrakt tylko na jeden sezon. No chyba, że im z badań wyjdzie, że powinni.