PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63918
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

cholerne forum

ocenił(a) serial na 10

Właśnie zrozumiałem,o czym pisała tu bambi,że forum jakoś gubi posty,czy tam coś.Napisałem "kilka" słów, miałem założyć temat z przemyśleniami na temat jednej sprawy i po wysłaniu ukazał mi się komunikat,że nie można znaleźć określonej strony,czy tam coś i wszystko poszło się je*ać.Chyba powoli naprawdę przestanę tu pisać,bo już miałem chwile zwątpienia,ale mi przeszło,do teraz.
Człowiek (lub ludzie) odpowiedzialny za te super zachęcające do pisania zmiany,powinien zostać co najmniej wychłostany,a żeby gorzej nie napisać.

ocenił(a) serial na 10
mario_1981

Ha ha,teraz to dodało,myślał by kto.Wolałem wcześniejszy Filmweb.Dawniej tu zaglądałem tylko zerknąć na opis filmu,czy coś znaleźć,ale jakoś się zarejestrowałem i zacząłem pisać,bo pomyślałem,że fajnie z ludźmi podyskutować.Wszystko było fajnie... do czasu.komuś się nudziło i musiał wsadzić łapy,gdzie nie trzeba.Czemu te zmiany maiły służyć,to ja nie wiem.Wku*wieniu ludzi... to na pewno.
Sprostowanie!!! To nie pisała bambi,tylko zdaje się "kawusia" tak mi się wydaje.W każdym razie,wiadomo o co chodzi.

ocenił(a) serial na 9
mario_1981

zamknij morde

mario_1981

Nie pozostaje nic jak się podpisać. Chociaż z drugiej strony teraz np. wiem, że gdy napiszę dłuższy (i konkretny, bo zazwyczaj tego nie robię xp) post to należy go skopiować do notatnika na wszelki wypadek ze świadomością, że na FW 'wszystko się może zdarzyć' :/