PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

dzieki nc+ za wywalenie universal channel. akurat jak takie seriale puszczaja. tak pragniemy wiecej tvp seriali i innych badziewi. nie, nie dawajcie nam prawdziwej telewizji. jedynych sensownych programow. cholerne i gowniane nc+!

robert163

widziałam zapowiedź tego serialu w telewizji polskiej i jestem przerażona dubbingiem -_- co to wgl jest? Widział to ktoś?

asiunia176

popieram wykluczyli całkiem Universal a teraz super serial puszczaja badziewie z nc+ same minusy z tego nc+ wolałem 100 razy cyfre+ w zamian tego inna głupie kanały na czele z filmboxami ,teraz kłopot gdzie na necie sciagnąc cała serie?

xxxfilmen

Czy Ty w 2013 roku (sic!) naprawdę nie wiesz gdzie można obejrzeć serial?
Powinni Ci dać bana na neta, skoro nie umiesz korzystać. Ot co.

asiunia176

Ja namiętnie oglądam Universal (mam Cyfrowy Polsat) i na pewno serial nie jest z dubbingiem. Może tylko ta reklama była dubbingowana. Sam serial średni.

GF1115

Nie dobrze właśnie, napaliłem się na ten serial z dubbingiem po obejrzeniu tego trailera, a tu lipa;/

Eph

Dubbing jest o dupę rozbić:) Najlepiej z napisami się ogląda, lektor też może być ale dubbing to koszmar.

fabian103

Dubbing jest najlepszy, w większości zachodnich krajów jest bardzo popularny, tylko Polska jakaś taka zacofana:)

Eph

Ja jednak wole oryginał z napisami, bądź też lektora, za to dubbing jest tragiczny. Mało kto lubi oglądać dubbingowane filmy czy też seriale, dlatego dziwi mnie to twoje uwielbienie dubbingu:)

fabian103

polacy nie potrafia robic filmow z dubbingiem i niech sie za to nie biora. najlepiej ogladac z napisami bo jest lepiej przetlumaczone niz z lektorem :)

ps. tylko czemu tyle reklam Universal wstawia w trakcie odcinka???

mania19

Jak dużo osób ogląda serial na tym kanale to więcej kasy dostają za reklamy:) co do wyższości napisów nad lektorem to się zgadzam, tak samo jak i do tego, że Polacy nie potrafią robić filmów z dubbingiem (choć zdarzają się wyjątki). Jednak ja i tak nie lubię dubbingu:)