PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63883
6,4 11 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

wiem że nie mam dobrego wyczucia czasu bo w końcu już jest sezon 3 a wiem, że było to wyjaśnione w 1 sezonie ale ja już nie do końca pamiętam jak to było i czy miała w tym coś wspólnego Moira ?
PORATUJE KTOŚ ? :\\\\\\\\\\

sfgsdgd

Z tego co pamiętam,to ogólnie była to robota Malcolma,bo stary Quenn chciał mu zdaje się pokrzyżować plany i dodatkowo miało to służyć za "straszak" i przykład dla innych,w tym Moiry,co grozi nieposłusznym.Moira ukrywała prawdę przed wszystkimi,w tym przed Oliverem ze strachu przed Malcolmem.Był też watek ukrywanego wraku statku,ale już nie pamiętam,czy przez Moirę,czy Malcolma.

mario_1981

Dzięki :D

sfgsdgd

Wiem że wyżej już jest odpowiedź, ale pozwolę sobie ją uściślić.
Gambit został zatopiony na polecenie Malcolma, bo Queen płynął do Chin aby uzyskać wsparcie w pokrzyżowaniu planu swego przyjaciela. Zdradził go chińczyk który był z nimi w paczce bogatych naprawiaczy Starling. Moira po katastrofie odnalazła wrak statku i przeniosła go do magazynu dowiadując się, że był to zamach a nie wypadek. Tym czynem wszyscy którzy o tym wiedzieli wiedzieli że Malcolm jest niebezpieczny i nie warto go zdradzać.

marchewsz

a teraz sie okazlo ze to jednak Emiko zatopila gambita :D:D ciekawie co będzie dalej? ze oliver queen to jednak jest swoją własną siostrą od strony siostry ciotecznej brata :D

dzinxpl

Niekoniecznie ONA zatopiła. Pokazane było jedynie, że ma plany rozmieszczenia bomb - działając w organizacji takiej jak dziewiąty krąg mogła tę informację zdobyć.

Azejzel

Dokładnie. Miała informację, ale że była wkurzona na ojca to nic z nią nie zrobiła. Zatopienie statku to była sprawka Malcolma.

Mordechaj_Sauerland

Dokładnie tak to było przedstawione w 7 sezonie. Miała informacje, ale nic z nimi nie zrobiła.