PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Jak w temacie , moja najlepsza postać z spartakusa umarła ? :((

nea_filmweb

Zginął idąc na Rzym

nea_filmweb

Niby tak, ale wydaje mi się, że z nim będzie tak jak z Cyrusem, czyli jednak przeżyje. W dodatku, gdy Oliver odkrył, że Kanarek to Sarah, to ona spytała go co się stało ze Sladem, a nie pytałaby, gdyby nie przeżył (przecież była przy jego "śmierci").
Slade jest jedną z moich ulubionych postaci, więc mam nadzieję, że moje podejrzenia okażą się prawdą.
Pozdrawiam

Suzan_26

No oby , bo jest i również moją ;/

Suzan_26

Też mam nadzieję, że przeżył. Niech zostanie głównym badassem całego serialu. Tak po prostu musi być <3

nea_filmweb

Zginąć, zginie (niestety) w końcu Oliver mówił że zabił wszystkich tych których wzmocnił lek. Ale mówił również że ostatniego spalił i mam wrażenie że Slade będzie tym ostatnim

nea_filmweb

Coś czuję, że ojca Barrego zabił właśnie Deathstroke.

krzyjac

Chyba matkę? Ojciec siedzi w więzieniu właśnie za (podobno) to morderstwo

asusRM

A pardon, miało być że wrobił nie zabił ale spoko, ważne, że wiadomo o co chodzi :D

asusRM

Czyli jak ozyje to silniejszy !! no to było by bomba !! :DDD

nea_filmweb

To nie był Deadstroke tylko profesor Doom. Wyraźnie z opisu to wynika.

barry4500

Profesor Zoom :D Doktor Doom to inne uniwersum (Marvel)

verdantforcester

No to mówię, że Zoom.

krzyjac

W rzeczywistości matkę Barry'ego zabił Eobard Thawne [http://dc.wikia.com/wiki/Eobard_Thawne_(New_Earth)], który będąc wrogiem superbohatera w akcie zemsty cofną się w czasie, a następnie najbliższą mu osobę. Wszelkie podejrzenia padły na ojca. Resztę historii już chyba znamy.

Bojczew

Ale to chyba w komiksie a Arrow jak wiemy kapinkę się z nimi rozmija :) Chociaż fakt, profesor Doom bardziej pasuje z opisu :)

krzyjac

*Profesor Zoom :) - facet ma moce przybliżone do tych Flasha, co będzie najpewniej wątkiem przewodnim w serialu o tym superbohaterze.