Jak w temacie , moja najlepsza postać z spartakusa umarła ? :((
Niby tak, ale wydaje mi się, że z nim będzie tak jak z Cyrusem, czyli jednak przeżyje. W dodatku, gdy Oliver odkrył, że Kanarek to Sarah, to ona spytała go co się stało ze Sladem, a nie pytałaby, gdyby nie przeżył (przecież była przy jego "śmierci").
Slade jest jedną z moich ulubionych postaci, więc mam nadzieję, że moje podejrzenia okażą się prawdą.
Pozdrawiam
Też mam nadzieję, że przeżył. Niech zostanie głównym badassem całego serialu. Tak po prostu musi być <3
Zginąć, zginie (niestety) w końcu Oliver mówił że zabił wszystkich tych których wzmocnił lek. Ale mówił również że ostatniego spalił i mam wrażenie że Slade będzie tym ostatnim
A pardon, miało być że wrobił nie zabił ale spoko, ważne, że wiadomo o co chodzi :D
W rzeczywistości matkę Barry'ego zabił Eobard Thawne [http://dc.wikia.com/wiki/Eobard_Thawne_(New_Earth)], który będąc wrogiem superbohatera w akcie zemsty cofną się w czasie, a następnie najbliższą mu osobę. Wszelkie podejrzenia padły na ojca. Resztę historii już chyba znamy.
Ale to chyba w komiksie a Arrow jak wiemy kapinkę się z nimi rozmija :) Chociaż fakt, profesor Doom bardziej pasuje z opisu :)