PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63887
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

ta, jasne... idę o piwo, że spierdzieli im na początku s02e03 ;)

kuzc

też tak myśle, nie ma innego wyjścia, przecież go nie złapią i się nie wyda że to Oliver bo serial by się skończył ;P

asiaaa92

no jest opcja, że go złapią, ten jakimś cudem ucieknie z pierdla i przeniosą swoją "bazę" w miejsce nieznane... :D

kuzc

Zlapanie GA rowna sie sciagnieciu kaptura, wiec szczerze watpie.

hornet

no właśnie. Z tym, że jak to w tv bywa, mogą go złapać i nawet kaptura mu nie ściągną...

asiaaa92

nie, nie, nie, nawet nie chcę słyszeć o takim wariancie

hornet

SPOILER prawdopodobnie uratuje go Black Canary ,lub sam jakoś wyskoczy przez okno.

piekielny84

ALbo ma w ustach klej, którym sobie sklei kaptur żeby go nie rozpoznali :P Sorry wiem że mnie poniosło

hornet

haha. a black canary to kto? nowa postać czy co?

piekielny84

nie wpadłam na to:P może tak być:P
serial tak reklamują że go nie zdejmą tak szybko:P więc nie złapią go, ale mierzy do niego z tuzin policjantów,sam rady nie da, raczej..:)

kuzc

Na pewno to się stanie, tylko pytanie jak. Black canary pewnie wkrótce do niego dołączy, a z wikipedii można wyczytać że również i Roy Harper może być jego kolejnym uczniem.

kuzc

Nie wiem czy jest juz na necie jakikolwiek teaser nastepnego odcinka, ALE ogladajac krotka reklame zapowiedzi kolejnego odcinka Arrow w Kanadzie zaspoilerowali niesamowicie <lol xD>:

SPOOOOOILEEEER

....

....

....

....

Black Canary bedzie ratowac tylek GA : ) <swoja droga ciekawie uzywa swojego 'krzyku'..>

matiiii

Na necie znalazłem cos takiego - jeśli to prawda to będą niezłe jaja
http://arrow.wikia.com/wiki/Sara_Lance

danmio

haha, niezle, wiki spoileruje czy jak? <czy raczej bylo to info znane przed premiera sezonu 2..?>

matiiii

Teoretycznie nie powinna ,twórcy postanowili zainwestować tylko w naturalne zdolności jak sztuki walki ,strzelanie z łuku.

piekielny84

Chodzi o 'krzyk'? Jesli dobrze widzialem ta reklame, to bedzie uzywac czegos co trzymala w rece <jakies urzadzenie> ktore bedzie generowalo 'krzyk' <swoja droga.. lol, az mnie ciary niosa co wymysla na Flasha.....>