Która waszym zdaniem jest naj naj naj?
Moje typy:
- Thea
- Felicity
- Sarah
dziwne byłem pewny, że w jednym z odcinków grała Katrina Law jako assasynka ale nie moge jej znaleźć w obsadzie.
zakładałem już taki temat i pamiętam że tam wszyscy pisali Felicity, ale większość chyba nie zrozumiała pytania, bo tłumaczyli, że ma najlepsze teksty, a nie wygląd. Moją faworytką zdecydowanie Sarah <3 Laurel też ładna dziewczyna, ale jak się nie alkoholizuje i nie bierze :)
Ooo tak, Helena też bardzo ładna, z reguły o niej zapominam bo mnie strasznie wkurza w serialu, ale jej urody nie sposób nie docenić ;)
Nyssa jak do tej pory była najlepsza ,i najładniejsza , no i jeszcze Helena.
Reszta to taka klasa średnia ,Sara jest ok ale w kostiumie,Thea daję rade.Cała reszta to takie ładne pasztety.(no poza Laurel która jest po ładna ale nie rewelacyjna.
Sara i Shado najbardziej mnie kręcą i miałbym ostry problem żeby wybrać która mi się bardziej podoba ;)
Detektyw McKenna Hall (Janina Gavankar) i Thea. Sara jak dla mnie słaba... W kostiumie i tak jest bardzo rzadko, większość scen zastępuję ją dublerka. Laurel też niczego sobie, ale przed nią dla mnie jest Felicity.
Haha, Oliver też miał ostry problem :P. No ale ostatecznie sobie poradził. Tylko jego kolega nie do końca się zgadza z jego wyborem xDD.
Felicity jest najlepsza. <3 Zakochałem się w niej od pierwszej sceny z jej udziałem. :)
Helena, Shado i Felicity. Sarah byłaby w porządku, ale fakt iż botoks nie pozwala jej domknąć ust mnie odrzuca.
Mnie najbardziej zauroczyła detektyw Hall. Mimo, że miała tylko epizodyczną rolę, to potrafiła mnie urzec swoim wyglądem. I te jej oczy ;)
Podoba mi się też Felicity (przede wszystkim te mocno podkreślone szminką czerwone usta- ahhh).
Haha,ja tam zawsze wolałem białą czekoladę,niż czarną,ale w tym przypadku zrobię wyjątek.Każda czekoladka w tym serialu jest fajna,ta była bratowa Diggla też fajna.A z reszty,to jak piszecie,Nyssa ma coś w sobie,fajniutka laska,a poza tym,to mnie osobiście jakoś kręci ta mała Thea.A Helenka jakaś taka zdzirowata i blada jak śmierć.