PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63888
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Która waszym zdaniem jest naj naj naj?
Moje typy:
- Thea
- Felicity
- Sarah

ocenił(a) serial na 7
SatineNic

dziwne byłem pewny, że w jednym z odcinków grała Katrina Law jako assasynka ale nie moge jej znaleźć w obsadzie.

ocenił(a) serial na 4
SatineNic

zakładałem już taki temat i pamiętam że tam wszyscy pisali Felicity, ale większość chyba nie zrozumiała pytania, bo tłumaczyli, że ma najlepsze teksty, a nie wygląd. Moją faworytką zdecydowanie Sarah <3 Laurel też ładna dziewczyna, ale jak się nie alkoholizuje i nie bierze :)

ocenił(a) serial na 8
HankMoody

Helena Bertinell też jest spoko.

ocenił(a) serial na 4
nani321

Ooo tak, Helena też bardzo ładna, z reguły o niej zapominam bo mnie strasznie wkurza w serialu, ale jej urody nie sposób nie docenić ;)

HankMoody

jak dla mnie Felicity jest ładna, zawsze tylko czekam żeby zdjęła te swoje okularki...

ocenił(a) serial na 6
SatineNic

Nyssa jak do tej pory była najlepsza ,i najładniejsza , no i jeszcze Helena.
Reszta to taka klasa średnia ,Sara jest ok ale w kostiumie,Thea daję rade.Cała reszta to takie ładne pasztety.(no poza Laurel która jest po ładna ale nie rewelacyjna.

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

Sara i Shado najbardziej mnie kręcą i miałbym ostry problem żeby wybrać która mi się bardziej podoba ;)

ocenił(a) serial na 9
Raister

Detektyw McKenna Hall (Janina Gavankar) i Thea. Sara jak dla mnie słaba... W kostiumie i tak jest bardzo rzadko, większość scen zastępuję ją dublerka. Laurel też niczego sobie, ale przed nią dla mnie jest Felicity.

ocenił(a) serial na 10
Raister

Haha, Oliver też miał ostry problem :P. No ale ostatecznie sobie poradził. Tylko jego kolega nie do końca się zgadza z jego wyborem xDD.

ocenił(a) serial na 10
pl_szajba

A kit z jego kolegą , wszystkim się nigdy nie dogodzi :D

ocenił(a) serial na 10
Raister

Powiedz to temu koledze w twarz! :P

ocenił(a) serial na 10
pl_szajba

Ok , jak go spotkam to powiem ;)

ocenił(a) serial na 10
Raister

"Raister: Puk puk.
Slade: Kto tam?
Raister: Na pewno nie Shado!"

ocenił(a) serial na 10
pl_szajba

Buuuhahahaha :DD Dobre ;)

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

Sara, Calty Lotz ma niesamowite ciałko :D

ocenił(a) serial na 10
Neo84

Pełna zgoda ;))

ocenił(a) serial na 9
SatineNic

Felicity jest najlepsza. <3 Zakochałem się w niej od pierwszej sceny z jej udziałem. :)

ocenił(a) serial na 8
SatineNic

Nyssa, Shado i Thea

ocenił(a) serial na 7
SatineNic

Helena, Shado i Felicity. Sarah byłaby w porządku, ale fakt iż botoks nie pozwala jej domknąć ust mnie odrzuca.

SatineNic

zmieniam zdanie, Sarah mi się odpodobała. :)

ocenił(a) serial na 10
SatineNic

"Odpodobała"... haha, zniszczyłeś system :P.

pl_szajba

uznałam, że są ładniejsze kobiety w tym serialu... jak Thea, ona jest numerem jeden

SatineNic

Ja głosuje na Black Canary

elopat

- Felicity zdecydowanie ;)

ocenił(a) serial na 6
SatineNic

Mnie najbardziej zauroczyła detektyw Hall. Mimo, że miała tylko epizodyczną rolę, to potrafiła mnie urzec swoim wyglądem. I te jej oczy ;)

Podoba mi się też Felicity (przede wszystkim te mocno podkreślone szminką czerwone usta- ahhh).

ocenił(a) serial na 10
Polasios

Haha,ja tam zawsze wolałem białą czekoladę,niż czarną,ale w tym przypadku zrobię wyjątek.Każda czekoladka w tym serialu jest fajna,ta była bratowa Diggla też fajna.A z reszty,to jak piszecie,Nyssa ma coś w sobie,fajniutka laska,a poza tym,to mnie osobiście jakoś kręci ta mała Thea.A Helenka jakaś taka zdzirowata i blada jak śmierć.