PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

wiadomo coś o napisach do 1x20 ????

ataman77

Powinny być dzisiaj (Sobota)

KaraThraceHM

już są

baca130

Mówisz o tych co nie przetrwały nawet 5 minut na N24?
To już ich nie ma. Były beznadziejne.

KaraThraceHM

Były bardzo dobre, ale oczywiście już zniknęły z n24.

pitixpl

Gdyby były bardzo dobre, nie zniknęłyby z N24.
Widziałam je były słabiutkie.

By nie było, że trzymam czyjaś stronę... sama przeszłam przez N24 jak przez młyn, który odrzucał dobrze zrobione napisy bo jak się okazywało nie były dobre i przyznaję, mogły być lepsze. Powtarzam to jak mantrę, nie wystarczy dobrze przetłumaczyć tekst. Napisy do filmu to nie tylko tekst. Wiem też, że N24 nie wyrzuca napisów tylko dlatego, że nie są np z GH. Inną rzeczą jest to, że robienie dubli jest po prostu niepotrzebne. Bo albo masz do wyboru obejrzeć odcinek niechlujnie albo naprawdę się nim rozkoszować. Oczywiście piszę z własnego punktu widzenia, doceniam naprawdę dobrze zrobione napisy, które nie przeszkadzają w oglądaniu filmu.

P.S. Napisy na N24 od SioNi powinny pojawić się dzisiaj.

KaraThraceHM

Ja ściągałam za pomocą NapiProjest z allpaleyra

baca130

To chyba nie tajemnica :) skąd można wziąć napisy.Ludzie je wrzucają gdzie bądź :D

KaraThraceHM

Mi się właśnie nie chciało czekać już na napisy od SioNi i zdecydowałem się wybrać tamte napisy, zresztą i tak rozumiem większość dialogów, ale wiadomka że jak są dostępne napisy do lepiej oglądać z napisami :) Ale słowo daję nie zauważyłem jakichś dużych błędów, może tekst pod koniec był opóźniony, ostatnie dialogi, ale dopasowanie do 720p było :) Ale masz całkowitą rację, że z n24 słabe napisy bardzo szybko lecą, więc może było coś z synchro.
"Bo albo masz do wyboru obejrzeć odcinek niechlujnie albo naprawdę się nim rozkoszować." - święte słowa, napisy od yungara, jozka, iglaka, karola,sioni na nich zawsze warto czekać :)