PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644652}

Arrow

2012 - 2020
7,3 64 tys. ocen
7,3 10 1 63886
6,0 13 krytyków
Arrow
powrót do forum serialu Arrow

Kto oglada na biezaco to bedzie wiedzial - mam nadzieje ze sie wyjasni w kolejnych odcinkach jakim cudem po 5 latach pobytu na wyspie playboy stal sie takim zabijaka bez skrupulow otp...?
dosc jest seriali i filmow, w ktorych z dnia na dzien (w tym przypadku 5 lat na wyspie gdzie byl sam, a wiec mewy go raczej niczego nie nauczyly...) wiec mimo, że na poczatkuy zapowiada sie ciekawie to wolalbym uniknac dalszego ogladania jesli mialo by tak byc...

protos

ps: zapomnialem oddac o "nagłym" poznaniu technologii szpiegowskich i ogolnie roznych nowoczesnych nowinek technicznych i komputerowych... ;) wiem ze moze za duzo sie czepiam ale nie wiem jak Wy, ale ja nie lubie gdy taki dobrze zapowiadajacy sie serial okazuje sie jakims fantasy czy sci-fi...

protos

Oglądaj, nie ma tu fantasy, sci-fi siłą rzeczy trochę jest. Ale Oliver z powietrza kozakiem się nie stał. Więc spokojnie.

protos

przecież na wyspie był ten azjata w kapturze który go uczył i wielu zabójców w czarnych strojach których razem zabijali ;)

CyBerGH0ST

gosciu jak nie czytasz co sie pisze to sie nie wypowiadaj - chodzi o wrazenia po pierwszym odcinku a co do samego azjaty to jak sie potem okazuje to jakis zbiegly wiezien czy tam kryminalista i znowu rodzi sie pytanie dot niego - skad taki azjata jest wyszkolony we wszystkim wnioskujac jesli to on przekazal wiedze i umiejetnosci dla łucznika... zreszta nie chce mi sie akurat z kims takim jak Ty wchodzic w dyskurs wiec sorki ale wole poczeka na kolejne odcinki niz sluchac Twoich domyslow... ;)

protos

co się plujesz człowieku, poluzuj pasek, pisałem by ci podpowiedzieć, pomóc, a się rzucasz niepotrzebnie. nie przedstawiam domysłów, ale oglądam serial na bieżąco i go lubię. niestety skąd ten azjata się tam wziął ci nie odpowiem, gdyż sam nie wiem.

CyBerGH0ST

przeciez temat dotyczy wrazenia po pierwszym odcinku i mniej wiecej co dalej sie okaze z naszym arrow-supermenem a Ty do mnie czy wgl ogladam itp... o_O
ps: zaywazyliscie ze jak do Arrowa strzelaja na wprost z automatow to nic nie trafia i niektorzy zli goscie maja spoznione reakcje...? ;)
ok koniec tematu bo to sie robi bez sensu zobaczymy czy serial po pierwszym sezonie dalej bedzie trzymal poziom...

protos

Teraz pojawi się nowy. On chyba będzie go szkolił.

protos

znudzi mi się!! od 8 odcinka nie chcę oglądać....ciągle tematy na książeczke listy eh kołko...

veniom

chyba jestesmy w tym samym polemizmacie - czekamy az sie cos wyjasni i co bedzie dalej a ze narazie tworcy staraja sie nas trzymac w niewiedzy to musimy czekac na rozwoj serialu - niewiadomo czy bedzie mialo to wszystko sens czy jakies infantylne rozwiązanie...

protos

Wszystko w swoim czasie póki co retrospekcje dodaja więcej zagadek niż wyjasnień więc na infantylność bvym nie liczył(chyba że ktoś lubi)chociaz z drugiej strony CW potrafi zaserwować akcje poniżej jakiegokolwiek poziomu,jestem dobrej myśli.

piekielny84

pojawil sie Deathstroke prawdopodobnie on go bd szkoli a co do technologi to na wyspie sie nauczyl pewnie od kogos z czasem to sie wyjasni mam taka nadzieje :)