Chciałem po prostu napisać, że pierwszy odcinek był piękny OoO Dziękuję Samie Raimi, stokrotne dzięki. NA TO CZEKAŁEM!!! :D
Potwornie seksistowski typ w roli głównej. To mogło się sprzedać 500 lat temu, ale teraz nic dziwnego że nie działa.
Dzis za to sprzedaje sie facet twierdzacy , ze jest kobieta i wygrywa turnieje olimpijskie , fakt dzis jest normalnie.
Nie sprzedaje, tylko wygrywa i nie facet tylko trans-kobieta, a nie ma to się nijak do niskiego seksistowskiego bazującego na krzywdzących stereotypach "humoru" asha.
Nie wygrywa , tylko oklada kobiete i ta trans kobieta to facet!!!! Nie podoba ci sie humor , nie ogladaj i nie trac czasu na wypisywanie glupot.
Uwielbiam humor! Polecam choćby nawet z tego roku fenomenalne "Slay". Też z resztą w klimacie kiczu, grozy i komedii.
Rozwalił mnie moment, w którym ash próbował pogłaskać po twarzy tą lisiczkę :))
Mnie Pablito, jego niejasne pochodzenie i legenda o wybrańcu xD Wszyscy dali radę i to po równo, dlatego odcinek był taki piękny :D
Pablito jest najlepszy! Genialna, świetnie zagrana i ucharakteryzowana postać. Wciąż mam go w pamięci biegającego z siekierą :D
Zgadzam się całkowicie z tobą, nie wiecie może kiedy będzie premiera drugiego sezonu ?
Premiera poprzednio była w październiku o ile dobrze pamiętam, a drugi sezon jest zapowiedziany z tego co słyszałem, więc również czekam :D
"najbliższy odcinek 9 października 2016 (USA) s02e02 The Morgue" Info z filmweb'u ;D
Obejrzałem drugi odcinek,drugiej serii i myślę że trochę przesadzili,za to pierwszy,również jak w serii początkowej,rewelacja.
Nie no akcja w kostnicy mnie rozwaliła hehhe:) zarazem obrzydzenie -masakra a z drugiej strony lałem ze śmiechu :)
świetny , chociaż Ash wcale nie był takim burakiem w evil dead 1i 2 to i tak uwielbiam Bruca Cambella
ludziom na starość się pogarsza, wszystkie cechy się tylko pogłębiają ;), sam serial bardzo mi się podobał, miał klimat pierwowzoru, choć co do Asha to po finale stwierdzam, że to kretyn jakich mało, lubię go, ale to kretyn xD
Wlasnie pierwszy odcinek byl... Hmm pomyslalem ze to nie to samo co Evil Dead 2 i 3... Ale kazdy nastepny odcinek utwierdzil mnie w przekonaniu, ze Sam Raimi i Bruce Campbell kontynuuja swoja legende w najlepszym, popie*dolonym stylu!!! :)
podstarzały, nie za mądry za to przystojny facet musi zmierzyć się ze złem które obudził 30 lat temu
serial to jajcarski horror z niewyszukanym humorem i epickimi scenami gore