hej nie dziwi was jaką dziwną kolejność mają odcinki... bo w jednym odcinku zaczęli być parą
później dwa odcinki nie wspominają o tym i 5 maja ma być premiera odcinka gdzie idą na
pierwszą randkę.. troche mylące..
Właściwie to przez Disney'a był zorganizowany Freaky Friday, tnz. że ten 1 odcinek wgl nie odnosił się do poprzednich. W innych odcinkach było wspomniane o nich i o tym że mają być parą. W odcinku Partners and Parachutes Austin zaśpiewał dla Ally piosenkę i powiedział że są oficjalnie parą, za to w kolejnym (nie licząc Freaky Friday) poszli na pierwszą randkę. Freaky Friday teoretycznie nie był brany pod uwagę, ponieważ każdy serial na DC miał taki odcinek, w którym bohaterowie zamieniają się ciałami. Dlatego odcinki były troszkę niechronologiczne, ale teraz już wszystko będzie po kolei :)
Dokładnie można było się pogubić :) W sumie nie dziwie Ci się, że nie wiedziałaś o Freaky Friday. Ja również, na początku o tym nie wiedziałam, ale że jestem zagorzałą fanką A&A, zaczęłam subskrybować na YT amerykański kanał Disney'a z czego wiem bardzo dużo :)
Haha ;P U mnie jest tak, że jak jestem czyjąś fanką, czy coś podobnego, to wiem o tym wszystko xD
Bo kolejność emitowania odcinków jest trochę inna niż być powinna. ,,Partners & Parachutes" to jest odcinek 10, a ,,Freaky Friday & Fiction'' to tak naprawdę 17. Albo inny przykład, odcinki emitowane listopad-styczeń: ,,Parents & Punishments" (4.11), ,,Crybabies & Cologne" (11.11), ,,Austin & Jessie & Ally All Star New Year" (7.12), ,,Ferris Wheels & Funky Breath'' (13.01), ,,Girlfriends & Girl Friends'' (27.01) były emitowane w takiej właśnie kolejności, a prawdziwe numery tych odcinków to: 6, 4, 11, 3, 7, więc widzisz, kolejność premier jest przypadkowa. ;)