Austin i Ally

Austin & Ally
2011 - 2016
6,5 4,6 tys. ocen
6,5 10 1 4590
Austin i Ally
powrót do forum serialu Austin i Ally

hej nie dziwi was jaką dziwną kolejność mają odcinki... bo w jednym odcinku zaczęli być parą
później dwa odcinki nie wspominają o tym i 5 maja ma być premiera odcinka gdzie idą na
pierwszą randkę.. troche mylące..

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) serial na 10
Galandriela

Właściwie to przez Disney'a był zorganizowany Freaky Friday, tnz. że ten 1 odcinek wgl nie odnosił się do poprzednich. W innych odcinkach było wspomniane o nich i o tym że mają być parą. W odcinku Partners and Parachutes Austin zaśpiewał dla Ally piosenkę i powiedział że są oficjalnie parą, za to w kolejnym (nie licząc Freaky Friday) poszli na pierwszą randkę. Freaky Friday teoretycznie nie był brany pod uwagę, ponieważ każdy serial na DC miał taki odcinek, w którym bohaterowie zamieniają się ciałami. Dlatego odcinki były troszkę niechronologiczne, ale teraz już wszystko będzie po kolei :)

Igusia98

a dzięki za wyjaśnienie nie wiedziałam o tym Freaky Friday ;p teraz to ma więcej sensu ;p

ocenił(a) serial na 10
Galandriela

Nie ma za co :)

ocenił(a) serial na 10
Igusia98

Dokładnie można było się pogubić :) W sumie nie dziwie Ci się, że nie wiedziałaś o Freaky Friday. Ja również, na początku o tym nie wiedziałam, ale że jestem zagorzałą fanką A&A, zaczęłam subskrybować na YT amerykański kanał Disney'a z czego wiem bardzo dużo :)

Igusia98

dobry patent ;p

ocenił(a) serial na 10
Galandriela

Haha ;P U mnie jest tak, że jak jestem czyjąś fanką, czy coś podobnego, to wiem o tym wszystko xD

użytkownik usunięty
Galandriela

Bo kolejność emitowania odcinków jest trochę inna niż być powinna. ,,Partners & Parachutes" to jest odcinek 10, a ,,Freaky Friday & Fiction'' to tak naprawdę 17. Albo inny przykład, odcinki emitowane listopad-styczeń: ,,Parents & Punishments" (4.11), ,,Crybabies & Cologne" (11.11), ,,Austin & Jessie & Ally All Star New Year" (7.12), ,,Ferris Wheels & Funky Breath'' (13.01), ,,Girlfriends & Girl Friends'' (27.01) były emitowane w takiej właśnie kolejności, a prawdziwe numery tych odcinków to: 6, 4, 11, 3, 7, więc widzisz, kolejność premier jest przypadkowa. ;)