PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=588243}

Avengers: Potęga i moc

The Avengers: Earth's Mightiest Heroes
2010 - 2012
7,5 2,5 tys. ocen
7,5 10 1 2515
7,3 6 krytyków
Avengers: Potęga i moc
powrót do forum serialu Avengers: Potęga i moc

Ostatnim odcinkiem 2 sezonu było pokonanie galactusa. Wie może ktoś coś o następnym
sezonie? Nie wyjaśniła się sprawa z Sur turem.

ocenił(a) serial na 10
mk555

Też właśnie o tym myślałam. Amora i Surtur zostali nie wyjaśnieni, ale wydaje mi się, że jeżeli twórcy planowaliby następny sezon, to zrobiliby tak, jak z pierwszym sezonem, kiedy Kapitan Ameryka zostaje zastąpiony Skrullem. Myślę, że gdyby miał powstać 3 sezon, to powiedzieli by o nim na końcu 2 sezonu...

Shadow Devil

Ale to na prawdę szkoda bo szczerze jak by dokończyli sezon wątkiem sur tura a nie kree było by ciekawiej, z resztą co teraz zastąpi avengers na disney XD? Było by miło jak by jednak dokończyli ten wątek w trzecim sezonie. A co do serialu to jest jedyną prócz jeszcze spider mana kreskówką którą oglądam. Tylko dlatego że interesuję się Avengers.

ocenił(a) serial na 10
mk555

Również uważam, że to nieładnie pozostawiać otwarty jeden ze znaczących wątków, ale gdyby finałowe odcinki dotyczyły Surtura to mielibyśmy drugie zakończenie ze świata mitologii nordyckiej (w 1 sezonie wątek z Lokim...) , a to już wydawałoby mi się brakiem pomysłu na scenariusz. A tak nie było źle, ale niedokończona historia Surtura i Amory to minus 2 sezonu...

ocenił(a) serial na 9
mk555

Każdy dobry serial który kupie , okazuje się że się skończył....
Czy tak trudno wyciągać pieniądze z pomysłu który wszystkim się podoba ?
Fakt kupowałem tylko dla Hulka, i jego akcji ( nowy serial o hulku niedługo wyjdzie ) no ale kto nie lubi Bohaterów ?
Jedynie Smallville miał 10 sezonów, na szczęście.

Antixus

Nowy serial o Hulku? Ciekawe.. Coś więcej?

ocenił(a) serial na 9
mk555

1A marvelcomics.pl/news/index/id/20327/Wiesci-z-frontu-Marvel-Studios
1B TV Series - imdb.com/title/tt2455514/
2 - "Avengers Assemble" To miał być film nie wiem czemu dali jak TV serial no ale - imdb.com/title/tt2455546/
3 jak jeden z nich - The Avengers 2 (2015)

ocenił(a) serial na 9
mk555

A i zapomniał bym w całości animowany :
Iron Man & Hulk: Heroes United - muszę to zamówić.