ktoś wie co się dzieje z antmenem w 2 sezonie ? nie ma go jak narazie i nigdzie nie
usłyszałem co się stało
ja oglądałem 5 pierwszych 2 sezonu i tam było że on porzuca avengers i wasp a potem jakiś koleś ukradł mu strój i okradł bank to tyle o ant manie
Z tego jedynego ( jak na razie ) odcinka o Ant-Manie wynika że chce on odejść na stałe od Avengers. gdy mówi o tym z Wasp zauważa że w telewizji mówią o napadzie na jakiś bank i dostrzega tam swoją technologie . Gdy przychodzi do swojego domu czy tam laboratorium ( nie wiem co to jest ) i zauważa że nie ma jego super stroju. Znajduje w gazecie ogłoszenie o dwóch bohaterach działających w dobrej sprawie. Postanawia poprosić ich o pomoc i odnajdują mężczyznę który ukradł strój. Okazuje się że zrobił on dlatego bo potrzebował pieniędzy aby wpłacić okup za swoją córkę porwaną przez jakiś złych kolesi. Gdy Ant-Man z tymi dobrymi bohaterami proponują mu pomoc on obawiając się o życie córki ucieka i postanawia wpłacić okup. Ant-Man i inni podążają za nim i mu pomagają. Wszystko kończy się szczęśliwie. Jak na razie nic więcej nie wiadomo o Ant-Manie, bo nastempne odcinki są kolejno o Michaelu Korvac ( klesiowi z dziwną supermocą nadaną mu przez kosmitów który prosi o pomoc mścicieli ) , nastempny o tym jak Mściciele przestają sobie ufać po tym jak dowiadują się że jeden z nich może być kosmitą i ostatni który do tej pory oglądałam o Beta Ray Bill który prosi o pomoc Thora i innych Asgardian.. Mam nadzieje że coś jeszcze będzie o Ant-Manie i że wróci do Mścicieli . :)))
Jak tak jechać ze spoilerami to nie sposób nie wspomnieć o niezwykle wymownym ujęciu pszczoły (yellowjacket), w odcinku o kradzieży stroju.