Jest wersja z polskim dubbingiem. Wygląda na to, że ktoś zajął się tym profesjonalnie w Polsce, czyli gdzieś można kupić wersje polską. Kto wie gdzie?
ewentualnie angielską?
niestety, w Polsce Avatar nie został wydany na dvd. Sama z chęcią bym kupiła. Popatrz na brytyjskim amazonie, może tam będzie (wersja amerykańska nie będzie ci działała, chyba że masz dvd z ich regionem)
jestem pewien że po puszczeniu całej 3 serii na Nicku wydadzą wszystkie odcinki w jakimś packu!
ale ja bym chciał żeby jeszcze w Polsce wydali takie gazetki i inne gadżety z Awatara!
a kto by nie chciał... xD może jak film będzie w Polsce (czemu dopiero wrzesień, czemu!?) to będzie jakaś większa promocja filmu...?
ale winnych krajach serial był sprzedawany każda księga oddzielnie, więc u nas też powinno tak być! Ale, niestety, w Polsce raczej kreskówek się na dvd nie wydaje...:(
ale to jest arcydzieło
i fakt że nie każdy ma dostęp do Nicka;/
gdyby było na jakimś gównianym zig zapie to by może w sewendejsach dawali naklejki:D
i fakt że w hameryce ten serial jest meeega popularny.
i liczę jeszcze ze jakieś wydawnictwo polskie przetłumaczy mangę która ma wyjść właśnie jako promocja filmu.<choć i tak kupie sobie w oryginale:P>
w makdonaldzie mogli by tez dawać zestawy z figurkamixD
nie, błagam, tylko nie figurki w McSyfie xD
zig zapa już chyba dawno nie ma^^
cóż, ale mam nadzieję, że chociaż wydadzą komiksy....
Na jakiejś stronie fanowskiej czytałem, że wypuścili ostatnio edycję specjalną dvd, a co do polskiego dźwięku, odradzam sam oglądałem po angielsku i dlatego pokochałem ten serial.. widziałem parę minut polskiej wersji i uważam, to za dno totalne...
taak, polski dubbing jest koszmarny... Mogliby jednak wypuścić Avatara na dvd, chociaż z napisami by się obejrzało, bądź w oryginale. Zawsze pozostaje jeszcze angielski amazon, bo ma ten sam region dvd co my^^
akurat polski dubbing w Awatarze nie jest tak tragiczny,
fakt że oryginał lepszy i też się cieszę że oglądałem 1szy raz po angielsku
ale jak teraz sobie czasem oglądam jakiś odcinek PL to nie jest to takie strasznie bez przesady.
z resztą to kreskówka dla DZIECI! więc dubbing by musi.
i głosy w kreskówce wyglądają lepiej niż to co usłyszałem na zwiastunie filmu;/
jezu, mam nadzieję, że nie zrobią dubbingu w filmie, bo to byłaby załamka... W kreskówce są spoko (choć czasem w 2 księdze Aang miał dziwny głos, np. w odcinku "Wiertło"), ale dubbingu filmu bym nie zniosła. Zresztą sam film będzie dla troszkę starszej widowni niż serial...
to nie wadziłaś polskiego oficjalnego zwiastunu filmu?
jest tam dubbing przecież i jest oczywiste że będzie dubbing.
bo ten film jest dla takiej starszej widowni jak HP czy inny PJ.
na pewno pójdę na wersje z dubbingiem ale chciałbym też wybrać się na wersje z napisami mam nadzieje że dadzą możliwości wyboru jak np. z Alicją.
widziałam te zwiastun i się załamałam... mam nadzieję, że dystrybutor się zlituje i wypuści kopie z napisami...
Avatar jest dla starszej widowni niż taki PJ. Spójrz na zwiastuny - są mroczniejsze niż pierwowzór. Ciekawe jakie PG dostanie Avatar^^
dobry polski dubbing to był w pokemonach:D meth(czy jak się ten gadający kot nazywał), któremu podkładał głos kulfon (taki program był kiedyś na jedynce kulfon i Monika :D), a w avatarze jest fatalny i taki pewnie będzie w filmie(nie widziałem zwiastunu pl),a jest tak dlatego, że u nas głos podkładają często dorośli, w oryginale tylko aktor grający zuko był znacznie starszy od postaci...
meauh się nazywał czy coś xD w każdym razie wymawiało się "miau" xD
ogladałam kulfona i monikę xD
wierz mi, w porównaniu z dubbingiem z trailera, dubbing serialu jest wybitny... ogladałam po polsku pare odcinków na Nicku i cóż... polski Sokka ma głos Pottera i to mnie rozprasza xD