PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194037}

Awatar: Legenda Aanga

2005 - 2008
8,4 36 tys. ocen
8,4 10 1 35929
8,9 7 krytyków
Awatar: Legenda Aanga
powrót do forum serialu Awatar: Legenda Aanga

W poniedziałek 12 lipca o godzinie 18:00, na antenie stacji Nickelodeon, zostanie wyemitowany 1 odcinek Księgi Ognia po polsku :D !

Anzelma112

świetnie!!:D

ocenił(a) serial na 10
Luelle

aaa 3 dni xD muszę sobie przypomnienie na komórce napisać bo nie mogę tego ominąć ;p

ocenił(a) serial na 9
aleksandral23

Tylko się nie nakręcajcie za bardzo, bo okaże się że Nick nas okłamuje i będzie płacz. Xd

Anzelma112

i tak w domu mnie nie będzie przez jakiś tydzień... cóż, oglądałam całą 3 Księgę, ale jestem ciekawa jak bardzo źle potłumaczyli wszystko (Sparky Sparky Boom Man?:P)

ocenił(a) serial na 9
Luelle

Gdzie oglądałaś? ! :p

Anzelma112

w oryginale, a jak niby inaczej?:P wszystkie Księgi po angielsku, a potem na nicku sprawdzałam dubbing (koszmarny...)

ocenił(a) serial na 9
Luelle

Mam nadzieję że ktoś będzie te odcinki zgrywał i gdzieś wrzuci, bo nie wszyscy mają ten kanał ;(

Bunny_Master

Wszystkie 3 serie sa do sciagniecia z torrentów.

Anzelma112

Świetnie! Już nie mogę sie doczekać:)
a tak z ciekawości skąd wytrzasnęłaś tą informację?:P

ocenił(a) serial na 9
Bukaa

W reklamie na Nicku było xD "za 3 dni księga ognia". A potwierdzenie znalazłam na jakimś forum i przyszłam zrelacjonować tutaj :)

ocenił(a) serial na 9
Anzelma112

I jak zgrał ktoś?? Mam nadzieję że był ktoś taki dobry :D

ocenił(a) serial na 9
Bunny_Master

Nie było O,o.
Był odcinek Guru...
Napisał dwa e-maile do nich !!!!!
NIE ODPISUJĄ!!

ocenił(a) serial na 9
Anzelma112

Z tego co piszesz to jutro powinna zacząć lecieć 3 seria, bo dziś ostatni odcinek 2. Ale zamotali.

Bunny_Master

Dzisiaj ma być pierwszy odcinek Księgi Ognia. Pisze na oficjalnej stronie Nicka:)

ocenił(a) serial na 9
Bukaa

Składam ci hołd za to info xD

Anzelma112

Nonsens, ma być 15 lipca :D

Sybelle

Taa. Od dwóch dni mają problemy techniczne. Ciekawe jak będzie jutro...

ocenił(a) serial na 10
Bukaa

może dzisiaj będzie xD

bartekwrx

I był:P Nareszcie. Czy tylko mnie denerwuje nowy głos Sokki? xd

ocenił(a) serial na 9
Bukaa

No nie tylko ciebie. Przyzwyczaimy się xD

użytkownik usunięty
Bukaa

Właśnie, brak tego znanego głosu ;/. Chociaż zawsze mógłby być gorszy :)

ocenił(a) serial na 10

nieeeee xd nawet mi nie mówcie xD, musiałem wyjść z chaty na jakiś czas xD

ocenił(a) serial na 10
bartekwrx

Nie oglądałem nowych odcinków na Nicku bo byłem zajęty, jeżeli to prawda, że Sokka ma innego aktora to lipa, ale z drugiej strony Jonasz pewnie był zajęty dubbingowaniem Harrego Pottera i Insygnia Śmierci cz. 1, który za parę miesięcy trafi do kin.

Protector

inny głos!? a kto go dubbinguje? w sumie to i dobrze, bo polski sokka mnie wkurzał (głos jakoś mi nie pasował - to głos pottera xD). A ogólnie jak potłumaczyli "Hotman" i Flamey-o" z drugiego odcinka^^ może ktoś napisać?:)

ocenił(a) serial na 9
Luelle

a zgrywa ktoś te odcinki, lub wie gdzie są dostępne??

ocenił(a) serial na 10

A czy Duch Księżyca (Księżniczka Yue) też nie miała przypadkiem innego głosu w 1 odcinku 3 księgi?

Kedziorek

Ma inny głos.
W pierwszej księdze do Yue użyczyła głosu Jabłuczyńska, a w 3 to chyba był głos tej Sukie (czy jak to się pisze)

ocenił(a) serial na 9
Sybelle

LUDZIE ! nie było mnie i przegapiłam. Boże ! ;( ;(

ocenił(a) serial na 9
Anzelma112

Właśnie widziałem końcówkę jednego z odcinków trzeciej księgi - pozmieniane głosy a kwestie mówione nie pokrywają się z ruchami ust bohaterów ( teksty wypowiadane są z wyprzedzeniem ),tak więc jak na razie,porażka.
Zaskoczyła mnie jeszcze końcówka ( napisy ) które są po ... Czesku ... ;)

lelen_lis

właśnie widzialam też w necie odcinku po polsku.... dziwne... te napisy czeskie mnie zdziwiły i np w 2 odcinku czasem nie ma wypowiedzianych kwestii:/ porażka,,,

ocenił(a) serial na 9
Luelle

To był Czeski? Ja myślałam że to wszystko po Francusku XD Wczoraj była "Uciekinierka". Potem dźwięk się zwalił Xd. I "kwestie nie pokrywały się z ruchami ust":D
Aa. Nie mogę się doczekać kiedy Zuko dołączy x3

Anzelma112

o rany.... jaki kanał....:/