Jaka księga podobała wam się najbardziej? Według mnie to księga wody, bo było śmiesznie i fajnie. Wtedy wszystko zaczynało się rozwijać. A najlepszy odcinek to chyba o Jecie i o królu Bumi('m)
mi wody najmniej się podobała - była właściwie beznadziejna. Prawdziwa akcja w księdze ognia ! Kocham tą księgę i szkoda, że nie ma już Avatara.
Księga Ziemi. Za wejście Toph, za przemianę Zuko, a także za jego samotną wędrówkę po Królestwie Ziemi, czyli za moje ukochane odcinki w całym serialu.
Dokładnie, Księga Ziemi to najlepsza część Legendy Aanga. Ach ta Toph i przemiana Zuko ;D
Też zdecydowanie Ziemia. Płakałem w jakiejś połowie odcinków, choć praktycznie NIGDY tego nie robię przy filmach, kreskówkach czy serialach... zdecydowanie najmocniejsza i najbardziej intensywna emocjonalnie część. Takie odcinki jak Ślepa bandytka, Samotny Zuko, Pustynia, Przygody Appy czy Rozdroża przeznaczenia nie mają sobie równych.
haha! zgadzam się. Nie potrafie wybrać bo wszystkie mi się tak samo podobają. Są genialne. ! ;d
W księdze ognia za dużo akcji, za mało Zuko (♥). Uwielbiam tą księgę gdyż jestem zakochana w Zuko. Cały serial jest świetny!
Tak samo uwielbiam wszystkie :D Jestem strasznie ciekawa nowej animy o tej tematyce, choć szkoda że już nie będzie tam Aanga w pewnym sensie gdyż ma się ukazywać nowej Avatar z południowego plemienia wody tak jak jemu ukazywał się Roko :D Jeszcze jedną ciekawostką jest to że magi wiatru będzie się uczyć od syna Aanga i Katary :D:D Czekam na to w zniecierpliwieniu ( Awatar Legenda Korry)