PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194037}

Awatar: Legenda Aanga

2005 - 2008
8,4 36 tys. ocen
8,4 10 1 35747
9,2 5 krytyków
Awatar: Legenda Aanga
powrót do forum serialu Awatar: Legenda Aanga

Maraton Avatara

użytkownik usunięty

Ale niespodzianka ( przynajmniej dla mnie) Nickelodeon w sobotę i niedzielę urządza maraton :) Wszystkie odcinki będzie można zobaczyć;D

ocenił(a) serial na 10

Przed chwilą się o tym dowiedziałam. Aż nie mogę się doczekać! 30 odcinków jednego dnia! Będę musiała oglądać! ;)

weraa10

ale pewnie to będzie głównie I i II Księga. III puścili tylko do 9 odcinka... Czy was też nie wkurza to, że np w 7 odcinku 3 Księgi głosy nie zgadzają się z ruchem ust?:/

ocenił(a) serial na 10
Luelle

Luelle nic mi nie mów ... odwróciłam się do ściany słuchałam tylko głosów xD

a na maraton to nie mogę się doczekać :P

aleksandral23

a ja przerzuciłam sobie na głosy angielskie^^

ach.... całe 2 dni Avatara..... <nerdgazm>

użytkownik usunięty
Luelle

popatrzyłem sobie na program nicka, i jeśli dobrze popatrzyłem to będzie cała trzecia księga ale oczywiście mogę się mylić:)

ocenił(a) serial na 10

no ja też sprawdzam i niby ma być 61 odcinków ale nie ma co się napalać bo zawsze do końca nie wiadomo

aleksandral23

bo w sumie to byłoby dziwne - jeszcze nie puścili całej 3 Księgi, a zrobiliby to na maratonie... Cóż, zobaczymy:)

użytkownik usunięty
Luelle

macie rację, no ale pomarzyć zawsze można;D z drugiej strony im bliżej zakończenia tym bardziej żal, że już nie zobaczymy Aanga i reszty eh

ja już dawno skończyłam, więc....:(

ocenił(a) serial na 8
Luelle

Kurde, czemu ja na to nie wpadłam!? Dobry patent! Trzeba pamiętać, jak znowu puszczą po niemiecku... Miejmy nadzieję, że wtedy będzie dostępny po angielsku.

ocenił(a) serial na 8

Dla zainteresowanych właśnie przeleciały księga 1 i 2 i w chwili obecnej w Maratonie emitowany jest 1 odcinek trzeciej księgi. Przypuszczam jednak, że dojdzie tylko do odcinków, które już były emitowane.

ocenił(a) serial na 10
ania_princess

Widziałam ,że nie puszczę całej 3 księgi, to by było zbyt piękne ale tak czy siak przesiedziałam prawie całą sobotę i dzisiejszy dzień na oglądaniu avatara.
Najbardziej mnie wkurzały te przerwy tymi krótkimi animacjami... jakieś wielkie gadające sushi, brązy i fioletowe gluty czy chodzący brązowy paszczur z rozdziawioną gębą xD

aleksandral23

Przerwy dało się przeżyć, niektóre mnie rozwalały (szczególne te z wyjącym psem <królik był świetny :P>).
Kiedyś widziałam jeden odcinek i chciałam obejrzeć całą serię. Cieszę się, że miałam taką możliwość w ten weekend (mimo że nie udało mi się obejrzeć wszystkich puszczonych...).

użytkownik usunięty
arxt

Praktycznie nie odchodziłem od ekranu, warto było poświęcić 2 dni na obejrzenie Avatara:D Chociaż muszę przyznać, że również te krótkie animacje działają na nerwy;/ jak chociażby horoskop albo idiotyczne sushi. Ale dobrze (według mnie oczywiście) spędziłem weekend :P

ocenił(a) serial na 10

hahaha horoskop skalmara najlepszy xD ej ale to ma być co weekend ? bo tak mówią w tej reklamie ze miesiąc z avatarem co weekend maraton ....

aleksandral23

mam podobne pytanie, skoro to miesiąc z avatarem to czy w następny weekend znów będzie maraton, czy jest szansa że puszczą całą księgę 3, bo jak na razie doszli do 10 odcinka. I jeszcze czy ktoś wie gdzie można do tego serialu dostać dobre napisy?

bald3

W reklamie mówią, że ,,w każdy weekend w kolejnych odcinkach maratonu..." więc mogą robić co weekend ten maraton i dawać te odcinki, które były już puszczane w tygodniu, tzn. jak teraz w niedzielę puszczali od ostatniego odc księgi wody, to teraz mogą od 4 księgi ziemi bo wątpie aby puścili tym razem calutką księgę trzecią, szczególnie że na stronie nicka dali tekie oto ogłoszenie ,,Księga Ognia - wystąpiły nieprzewidziane kłopoty techniczne z jednym z odcinków. Na kilka dni musimy wstrzymać emisję nowych odcinków!" Mam nadzieję że szybko to naprawią :(

paulix34

a teraz sprawdziłam program TV na nicku i pisze że w najbliższą sobotę i niedzielę będzie od 18 do 20.30 puszczany aang (5 odc.)

paulix34

haha, zapomnieliście jeszcze o kogucie-wampirze, który poluje na kury:P ale wyjący wilk jest najlepszy^^

no to super:) cały miesiąc z Avatarem <rozmarzona>...

ocenił(a) serial na 8
Luelle

"Chuck the Chicken Vampire". Ilekroć tego nie widzę, zastanawiam się, kim trzeba być, żeby coś takiego wymyślić... A co do tego miśka i wilka (jak to się nazywało? Nie pamiętam) to jest masakryczne xD Fakt!

użytkownik usunięty
ania_princess

ten band ;D to chyba LOG JAM

ocenił(a) serial na 8
aleksandral23

To jest Dancing Sushi! Haha : ) Ale moje ulubione to "Lustro ma tysiąc twarzy" (nie pamiętam jak to dokładnie po ang brzmi tytuł) i Horoskop Skalmara oczywiście. Ale fakt, irytowały, i to jak!

użytkownik usunięty
ania_princess

The mirror has 1000 faces ;) najlepsza jest ta ruda dziewczynka xD

albo ten ekspedient z fast foodu:P ciągle widzę ten sam odcinek - jak podjeżdża do niego ryba w samochodzie (rejestracja "BUBBLE" xD) lub smok:P

użytkownik usunięty
Luelle

albo idiotyczne duchy w staroświeckim, przedpotopowym samochodzie ;D

no ale i tak Log Jam to mój faworyt xd

ocenił(a) serial na 10
Luelle

heh to jeszcze nie było wszystkich odcinków? bo nie było mnie w mieście i przy kablówce xd.

bartekwrx

nie, bodajże puścili do 10 odcinka 3 Księgi. Mają jakieś problemy techniczne z jednym z odcinków:P

ocenił(a) serial na 10
Luelle

jeny xd. to niech ten jeden odcinek puszczą z napisami xd.

bartekwrx

to byłoby zbyt piękne:P

ocenił(a) serial na 8
Luelle

chcą ją wyemitować przed przed wejściem do kin filmu pełnometrażowego M.Shyamalana "Avatar: the Last Airbender"
ale jak już będzie ostatnia walka zakończona itd. to kto będzie avatara oglądał?(powtórki)

tiger007pl

ja xD

użytkownik usunięty
Luelle

ja również ;DD trudno się odzwyczaić

oglądam zawsze Avatara jak muszę poprawić sobie humor:) i od razu lepiej się czuję!:D

ocenił(a) serial na 8
Luelle

oby w tą sobotę była księga ognia i w niedziele.

ocenił(a) serial na 9
tiger007pl

O której to! ? No bo nie chce się spóźnić, a nie mam non stop włączonego nicka xd

Anzelma112

W tą sobotę i niedzielę (14 i 15 sierpień)przynajmniej tak czytałem mają być od 18 wyemitowane 5 odcinków ale coś mi nie pasuje bo szperałem i piszę że żadnych nowych odcinków nie będzie przynajmniej w sobotę(mają być odc 1,2,15,40,44) bo niedzieli nie oglądałem
ale może puszczą bo zostało im 11 odcinków 3 księgi.
Ale może się mylę :P

Easy Boy

no i puścili 9 odcinek zamiast 15 xD

Easy Boy

I co puścili nareszcie te nowe odcinki? A jak nie to na jakim stanęło? Nie było mnie przez pewien czas i chciałabym się dowiedzieć czy coś przegapiłam:)

Bukaa

nie, stanęło bodajże na 12 odcinku 3 Księgi...

użytkownik usunięty
Luelle

Coś w tym jest bo ja też mam zdecydowanie lepszy humorek :)

taa stanęło na 12 odc 3 księgi i w dodatku głos był zryty no wiecie nie szedł równo z obrazem sadzę że 21 ,22 i 28, 29 sierpnia ukazana zostanie całą 3 księga po 10 odc. co weekend muszą tak zrobić albo znowu cały dzień avatar ciekawe jaki maja problem w tym nicku no chyba nie w tłumaczeniu słyszałem że głos sokki się zmienił bo koleś nie miał czasu i podkłada ktoś inny poczekam do końca sierpnia jak cos to obejrzę po angielsku

rudzin

myślę, że te problemy techniczne to właśnie te nierówno podkładane głosy...

Luelle

eee w ten weekend będzie o magach ziemi :(

ocenił(a) serial na 8
rudzin

Taa ale chyba już w poniedziałek będzie nowy odcinek! W końcu wszystkie poprzednie odcinki 3 księgi, które miały nierówne głosy i brak strony tytułowej, zostały poprawnie wyemitowane w zeszłym tygodniu. Dlatego ja myślę, że już 30 lipca (czyli ten pn) będzie nowy, tym bardziej, że w piątek był ostatni do tej pory wyemitowany.

użytkownik usunięty
ania_princess

też tak dedukuję, mam nadzieję, że nie pomylimy się :)

użytkownik usunięty

i był nowy odcinek! Nawet 3 ;D Może z tego miejsca podziękuję Nickowi :P

ocenił(a) serial na 8

Co!? Kiedy!? Dzisiaj!? Akurat kiedy ja nie oglądałam!? Myślałam, że może będzie, no ale nie było mnie w domu... I miałam taką nadzieję, że jednak nie, a tu co! Ale niech jutro będzie ten po tym w którym Katara grozi Zuko... Módlmy się.
Ech, myślałam, że do 1 września już wszystkie obejrzę, a tu surprise. Nie wiem czy będę miała czas w czasie roku szkolnego.
Zauważyłam też, że pomyliłam się wcześniej z datą (napisałam, że jutro 30 lipca). Ale bym chciała, aby to jednak była prawda T-T

ocenił(a) serial na 10
ania_princess

ahhh obejrzałam dziś akurat ten odcinek ze świątynią powietrza, te wyłączyłam bo myślałam że to koniec :/ tem zdążyłam na koncuwkę ostatniego odcinka tego z tym więzieniem 2 część. ahhh to sie nazywa niefart

użytkownik usunięty
aleksandral23

ja też chciałem wyłączyć po odcinku z zachodnią świątynią ale miałem to szczęście, że zostałem :) tak czy siak powtórki muszą być :))