Ale niespodzianka ( przynajmniej dla mnie) Nickelodeon w sobotę i niedzielę urządza maraton :) Wszystkie odcinki będzie można zobaczyć;D
Przed chwilą się o tym dowiedziałam. Aż nie mogę się doczekać! 30 odcinków jednego dnia! Będę musiała oglądać! ;)
ale pewnie to będzie głównie I i II Księga. III puścili tylko do 9 odcinka... Czy was też nie wkurza to, że np w 7 odcinku 3 Księgi głosy nie zgadzają się z ruchem ust?:/
Luelle nic mi nie mów ... odwróciłam się do ściany słuchałam tylko głosów xD
a na maraton to nie mogę się doczekać :P
popatrzyłem sobie na program nicka, i jeśli dobrze popatrzyłem to będzie cała trzecia księga ale oczywiście mogę się mylić:)
no ja też sprawdzam i niby ma być 61 odcinków ale nie ma co się napalać bo zawsze do końca nie wiadomo
bo w sumie to byłoby dziwne - jeszcze nie puścili całej 3 Księgi, a zrobiliby to na maratonie... Cóż, zobaczymy:)
macie rację, no ale pomarzyć zawsze można;D z drugiej strony im bliżej zakończenia tym bardziej żal, że już nie zobaczymy Aanga i reszty eh
Kurde, czemu ja na to nie wpadłam!? Dobry patent! Trzeba pamiętać, jak znowu puszczą po niemiecku... Miejmy nadzieję, że wtedy będzie dostępny po angielsku.
Dla zainteresowanych właśnie przeleciały księga 1 i 2 i w chwili obecnej w Maratonie emitowany jest 1 odcinek trzeciej księgi. Przypuszczam jednak, że dojdzie tylko do odcinków, które już były emitowane.
Widziałam ,że nie puszczę całej 3 księgi, to by było zbyt piękne ale tak czy siak przesiedziałam prawie całą sobotę i dzisiejszy dzień na oglądaniu avatara.
Najbardziej mnie wkurzały te przerwy tymi krótkimi animacjami... jakieś wielkie gadające sushi, brązy i fioletowe gluty czy chodzący brązowy paszczur z rozdziawioną gębą xD
Przerwy dało się przeżyć, niektóre mnie rozwalały (szczególne te z wyjącym psem <królik był świetny :P>).
Kiedyś widziałam jeden odcinek i chciałam obejrzeć całą serię. Cieszę się, że miałam taką możliwość w ten weekend (mimo że nie udało mi się obejrzeć wszystkich puszczonych...).
Praktycznie nie odchodziłem od ekranu, warto było poświęcić 2 dni na obejrzenie Avatara:D Chociaż muszę przyznać, że również te krótkie animacje działają na nerwy;/ jak chociażby horoskop albo idiotyczne sushi. Ale dobrze (według mnie oczywiście) spędziłem weekend :P
hahaha horoskop skalmara najlepszy xD ej ale to ma być co weekend ? bo tak mówią w tej reklamie ze miesiąc z avatarem co weekend maraton ....
mam podobne pytanie, skoro to miesiąc z avatarem to czy w następny weekend znów będzie maraton, czy jest szansa że puszczą całą księgę 3, bo jak na razie doszli do 10 odcinka. I jeszcze czy ktoś wie gdzie można do tego serialu dostać dobre napisy?
W reklamie mówią, że ,,w każdy weekend w kolejnych odcinkach maratonu..." więc mogą robić co weekend ten maraton i dawać te odcinki, które były już puszczane w tygodniu, tzn. jak teraz w niedzielę puszczali od ostatniego odc księgi wody, to teraz mogą od 4 księgi ziemi bo wątpie aby puścili tym razem calutką księgę trzecią, szczególnie że na stronie nicka dali tekie oto ogłoszenie ,,Księga Ognia - wystąpiły nieprzewidziane kłopoty techniczne z jednym z odcinków. Na kilka dni musimy wstrzymać emisję nowych odcinków!" Mam nadzieję że szybko to naprawią :(
a teraz sprawdziłam program TV na nicku i pisze że w najbliższą sobotę i niedzielę będzie od 18 do 20.30 puszczany aang (5 odc.)
haha, zapomnieliście jeszcze o kogucie-wampirze, który poluje na kury:P ale wyjący wilk jest najlepszy^^
no to super:) cały miesiąc z Avatarem <rozmarzona>...
"Chuck the Chicken Vampire". Ilekroć tego nie widzę, zastanawiam się, kim trzeba być, żeby coś takiego wymyślić... A co do tego miśka i wilka (jak to się nazywało? Nie pamiętam) to jest masakryczne xD Fakt!
To jest Dancing Sushi! Haha : ) Ale moje ulubione to "Lustro ma tysiąc twarzy" (nie pamiętam jak to dokładnie po ang brzmi tytuł) i Horoskop Skalmara oczywiście. Ale fakt, irytowały, i to jak!
albo ten ekspedient z fast foodu:P ciągle widzę ten sam odcinek - jak podjeżdża do niego ryba w samochodzie (rejestracja "BUBBLE" xD) lub smok:P
heh to jeszcze nie było wszystkich odcinków? bo nie było mnie w mieście i przy kablówce xd.
chcą ją wyemitować przed przed wejściem do kin filmu pełnometrażowego M.Shyamalana "Avatar: the Last Airbender"
ale jak już będzie ostatnia walka zakończona itd. to kto będzie avatara oglądał?(powtórki)
O której to! ? No bo nie chce się spóźnić, a nie mam non stop włączonego nicka xd
W tą sobotę i niedzielę (14 i 15 sierpień)przynajmniej tak czytałem mają być od 18 wyemitowane 5 odcinków ale coś mi nie pasuje bo szperałem i piszę że żadnych nowych odcinków nie będzie przynajmniej w sobotę(mają być odc 1,2,15,40,44) bo niedzieli nie oglądałem
ale może puszczą bo zostało im 11 odcinków 3 księgi.
Ale może się mylę :P
I co puścili nareszcie te nowe odcinki? A jak nie to na jakim stanęło? Nie było mnie przez pewien czas i chciałabym się dowiedzieć czy coś przegapiłam:)
taa stanęło na 12 odc 3 księgi i w dodatku głos był zryty no wiecie nie szedł równo z obrazem sadzę że 21 ,22 i 28, 29 sierpnia ukazana zostanie całą 3 księga po 10 odc. co weekend muszą tak zrobić albo znowu cały dzień avatar ciekawe jaki maja problem w tym nicku no chyba nie w tłumaczeniu słyszałem że głos sokki się zmienił bo koleś nie miał czasu i podkłada ktoś inny poczekam do końca sierpnia jak cos to obejrzę po angielsku
Taa ale chyba już w poniedziałek będzie nowy odcinek! W końcu wszystkie poprzednie odcinki 3 księgi, które miały nierówne głosy i brak strony tytułowej, zostały poprawnie wyemitowane w zeszłym tygodniu. Dlatego ja myślę, że już 30 lipca (czyli ten pn) będzie nowy, tym bardziej, że w piątek był ostatni do tej pory wyemitowany.
Co!? Kiedy!? Dzisiaj!? Akurat kiedy ja nie oglądałam!? Myślałam, że może będzie, no ale nie było mnie w domu... I miałam taką nadzieję, że jednak nie, a tu co! Ale niech jutro będzie ten po tym w którym Katara grozi Zuko... Módlmy się.
Ech, myślałam, że do 1 września już wszystkie obejrzę, a tu surprise. Nie wiem czy będę miała czas w czasie roku szkolnego.
Zauważyłam też, że pomyliłam się wcześniej z datą (napisałam, że jutro 30 lipca). Ale bym chciała, aby to jednak była prawda T-T
ahhh obejrzałam dziś akurat ten odcinek ze świątynią powietrza, te wyłączyłam bo myślałam że to koniec :/ tem zdążyłam na koncuwkę ostatniego odcinka tego z tym więzieniem 2 część. ahhh to sie nazywa niefart