PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194037}

Awatar: Legenda Aanga

2005 - 2008
8,4 36 tys. ocen
8,4 10 1 35753
9,2 5 krytyków
Awatar: Legenda Aanga
powrót do forum serialu Awatar: Legenda Aanga

Maraton Avatara

użytkownik usunięty

Ale niespodzianka ( przynajmniej dla mnie) Nickelodeon w sobotę i niedzielę urządza maraton :) Wszystkie odcinki będzie można zobaczyć;D

ocenił(a) serial na 8

No i są! Na szczęście! Ale dzisiaj byłam szczęśliwa, jak zobaczyłam. Szkoda tylko, że musiałam to oglądać z mamą i tatą. 18, to akurat jedliśmy obiad. Obciach trochę, no ale co.

ocenił(a) serial na 10
ania_princess

hahaha xD moja mama jak zobaczyła co oglądam to się załamała, a jak zobaczyła zuko ciskającego ogniem zapytała się co to za potwór xD

użytkownik usunięty
aleksandral23

hah skąd ja to znam, mi zdarzyło się oglądać parę odcinków maratonu pod "nadzorem" rodziców ;D

ocenił(a) serial na 8

Czy w tą niedzielę (5 września) były nowe odcinki?

użytkownik usunięty
ania_princess

Właśnie, dołączam się do pytania ?

były 3 ostatnie odcinki...:)

ocenił(a) serial na 8
Luelle

A czemu dzisiaj o 18:00 nie było nowego? ;/ Ja nie mogłam w niedzielę oglądać bo mnie nie było T-T

użytkownik usunięty
ania_princess

No właśnie. Eh trzeba było w domu siedzieć ;/

ocenił(a) serial na 8

Czy ktoś wie kiedy jeszcze będą te odcinki? Były w ostatnich dniach?

użytkownik usunięty
ania_princess

18 odc był w czwartek, a 19 w piątek czyli wczoraj ;)
Mam nadzieję, że dziś będzie kolejny

ocenił(a) serial na 8

kurde ja nie oglądałam! Tak w ogóle dlaczego to musi lecieć o 18, wtedy kiedy Majka!? Jako kobieta lubię sobie taką Majkę obejrzeć, a tu w tym samym czasie Avatar... Na dodatek moja mama też ogląda Majkę, a nick jest tylko w salonie, gdzie mama już ogląda. W takim razie pozostaje mi już chyba tylko czekać na on-line.

użytkownik usunięty
ania_princess

U mnie w domu podobnie nick tylko w salonie. Na szczęście detektywi, których moja mama ogląda są tuż po Avatarze więc jako takiej kolizji nie ma :)

ocenił(a) serial na 8

I w ten oto sposób udało mi się dotrzeć do końca Avatara. Koniec z pytaniami o emisję xD Szkoda, że to już koniec, ale jestem szczęśliwa. Ładnie się skończyło.

użytkownik usunięty
ania_princess

Zgadzam się, chociaż pozostał lekki niedosyt. Prawie się popłakałem, że to już koniec przygód Aanga i reszty. Szkoda, ale było warto ;D

ocenił(a) serial na 9

Co najbardziej wkurzające, w sobotę puścili do 15- tego odcinka, a w poniedziałek cofnęli się do 13-tego. Oglądamy całą rodziną i nie możemy się doczekać końca. widzieliśmy ostatnie starcie na you toube i jest po prostu zaje...

ocenił(a) serial na 8
Herma35

wczoraj była kometa sozina część 2 a dzisiaj pewno będzie część 3

tiger007pl

dziś będzie 1 odcinek... xD o losie:P

Luelle

ja też myślałam, że będzie pierwszy, ale puścili 3 część komety sozina

ocenił(a) serial na 8
camaieu_2

na kreskowki.tv są wszystkie odcinki avatara.

użytkownik usunięty
tiger007pl

Jest tylko jeden mały problem z drugą księgą, gdyż ( przynajmniej u mnie) głos przyspiesza jakieś 3 sekundy od obrazu ;/

ocenił(a) serial na 8

to jest chyba u wszystkich ponieważ na początku jest czarny obraz i dlatego jest chyba to o czym mówisz.