Powinien powstać sezon 4 oglądałem trochę te anime i uważam ze wrogiem ludzi nie był naród
Ognia tylko ten doradca i jego Agenci z stolicy Królestwa ziemi co robili pranie mózgu.
Jest czwarty sezon i tym samym nowa seria, a mianowicie Legenda Korry. Mogliby zrobić nowy sezon o Aangu, ale o czym miałby ona być?
Sądze ,że dalsze ciągnięcie serii o Aangu byłoby po prostu nudne : / A jak komuś mało to rzeczywiście zawsze może pooglądać kontynuacje
"Legende Korry " :)
Korra jest do bani :) jak większość fanów czekam na kontynuacje avatara z Aangiem ;)
avatar555 mylisz się. Istnieje kontynuacja Legendy Aanga w postaci dwóch komiksów "The promise" i "The search". Nie są one w ogóle nudne. Myślę że z tych komiksów powstał by bardzo dobry serial. Zobaczymy czy Nickelodeon kupi ekranizacje tych komiksów gdy Korra się skończy czy wymyślą coś nowego
Mogliby połączyć The promise i The search razem i stworzyć księgę IV :) oj dużo by się działo ;)
Właśnie przed chwilą obejrzałem ostatni odcinek ALA. Według mnie powstanie nowa wersja. Dlaczego? Ponieważ w ostatnim odcinku Zuko pyta się swojego ojca gdzie jest jego matka. Odpowiedzi nie uzyskał. Może to był przemyślany ruch ze strony reżyserów. Czy w ten sposób zrobili sobie grunt do zrobienia nowej serii? Pożyjemy zobaczymy. Ja sam mam nadzieję że jeśli powstanie nowa seria to światło dzienne ujrzy jeszcze za "życia" Legendy Korry.
Dokładnie zostawili taki extra wątek a zajęli się jakąś Legendą Korry chyba im rozum odebrało. To jest po pierwsze niekomercyjne podejście - uśmiecić bohaterów kochanych przez widzów :(