PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194037}

Awatar: Legenda Aanga

2005 - 2008
8,4 36 tys. ocen
8,4 10 1 35775
9,2 5 krytyków
Awatar: Legenda Aanga
powrót do forum serialu Awatar: Legenda Aanga

Powinien powstać sezon 4 oglądałem trochę te anime i uważam ze wrogiem ludzi nie był naród
Ognia tylko ten doradca i jego Agenci z stolicy Królestwa ziemi co robili pranie mózgu.

ocenił(a) serial na 10
MrKimimaro

Jest czwarty sezon i tym samym nowa seria, a mianowicie Legenda Korry. Mogliby zrobić nowy sezon o Aangu, ale o czym miałby ona być?

MrKimimaro

Sądze ,że dalsze ciągnięcie serii o Aangu byłoby po prostu nudne : / A jak komuś mało to rzeczywiście zawsze może pooglądać kontynuacje
"Legende Korry " :)

ocenił(a) serial na 10

Korra jest do bani :) jak większość fanów czekam na kontynuacje avatara z Aangiem ;)

ocenił(a) serial na 10

avatar555 mylisz się. Istnieje kontynuacja Legendy Aanga w postaci dwóch komiksów "The promise" i "The search". Nie są one w ogóle nudne. Myślę że z tych komiksów powstał by bardzo dobry serial. Zobaczymy czy Nickelodeon kupi ekranizacje tych komiksów gdy Korra się skończy czy wymyślą coś nowego

ocenił(a) serial na 10
matki121

Mogliby połączyć The promise i The search razem i stworzyć księgę IV :) oj dużo by się działo ;)

ocenił(a) serial na 10
kiara_94

Nie musieli by robić IV księgi. Pewnie powstała by całkiem nowa seria :D

ocenił(a) serial na 10
MrKimimaro

Właśnie przed chwilą obejrzałem ostatni odcinek ALA. Według mnie powstanie nowa wersja. Dlaczego? Ponieważ w ostatnim odcinku Zuko pyta się swojego ojca gdzie jest jego matka. Odpowiedzi nie uzyskał. Może to był przemyślany ruch ze strony reżyserów. Czy w ten sposób zrobili sobie grunt do zrobienia nowej serii? Pożyjemy zobaczymy. Ja sam mam nadzieję że jeśli powstanie nowa seria to światło dzienne ujrzy jeszcze za "życia" Legendy Korry.

ocenił(a) serial na 10
matki121

Dokładnie zostawili taki extra wątek a zajęli się jakąś Legendą Korry chyba im rozum odebrało. To jest po pierwsze niekomercyjne podejście - uśmiecić bohaterów kochanych przez widzów :(

ocenił(a) serial na 10
kiara_94

Niech zostawią Korrę i zaczną kręcić nowe odcinki Aagna :D