PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685547}

Axe Cop

2013 -
7,7 332  oceny
7,7 10 1 332
7,0 4 krytyków
Axe Cop
powrót do forum serialu Axe Cop

zajebiste

ocenił(a) serial na 8

czekam na kolejne odcinki, pierwszy mnie dosłownie rozłożył na łopatki, typ humoru w sam raz dla mnie. "Friends are great but there is something even better than friends: killing the guy who killed your friends". Czekam na więcej bon motów od Gliniarza z Siekierą.

created by Malachai Nicolle (age 5) & Ethan Nicolle (age 28)

Heheh nieźle, wszystko jasne.

ocenił(a) serial na 8
pan_dziejaszek

Ja już widziałem pierwsze trzy i muszę stwierdzić że w tym serialu jest wszystko czego potrzeba do zajebistości, Tyranozaury z obrotówkami, zombie z jetpackami, sekretne ataki i gigantyczne karaluchy.

ocenił(a) serial na 9
arkasatana

Tam nie było gigantycznych karaluchów. A przynajmniej ja nie pamiętam

ocenił(a) serial na 8
Cyryn

Może myślałeś że widzisz siebie odbijającego się od ekranu C: Ba dum tsss

ocenił(a) serial na 9
pan_dziejaszek

A jeszcze lepsza będzie druga seria, bo "The series will air 6 11-minute episodes in its first season, which will later expand to half-hour episodes should the show be renewed for a second season." na wikipedi pisze. i będzie można liczyć na bardziej "logiczną" fabułę.
o ile będzie drugi sezon.

ocenił(a) serial na 8
0tik

Nie jestem pewien czy bardziej logiczna fabuła w przypadku tego serialu będzie stanowić zaletę.

ocenił(a) serial na 7
pan_dziejaszek

Jesli tam zawita logika to Axe Cop odrabie jej glowe.

Przypadkiem trafilem na odcinek na Foxie. WTF?! Policjant za mlodu odrabal glowe krolikowi, ktory zlamal reguly, czyli chodzil na dwoch lapach i jadl ciastka? Czegos tak absurdalnego w tv dawno nie widzialem. Czekam na nastepne epizody i daje 9.

Piramidoglowy

Zayebyste..

ZAYEBYSTE!

a naszą młodzież wychowuje kapitan sraczka.. czy jak mu tam
eh..

no ale co to ja .. aaa .. ZAJEBISTE - cofnij wróć - ZAYEBYSTEEEEE!

ocenił(a) serial na 9
Piramidoglowy

To był kokos nie ciastka.
"Martwy Królik" złamał zasady ponieważ króliki jedzą marchewki, a ten jadł kokos i chodził na dwóch łapach. - z pewnego punktu widzenia to jest logiczne. :D