PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496139}

Bananowy doktor

Royal Pains
2009 - 2016
6,7 8,4 tys. ocen
6,7 10 1 8361
6,0 2 krytyków
Bananowy doktor
powrót do forum serialu Bananowy doktor

Sądziłam, że będzie nieco barziej wartka akcja tego serialu... Czy ktoś podziela zdanie? Brakowało mi tu trochę też muzyki... Gra nienajgorsza...

PS. Pozdrawiam wszystkich fanów Dextera...

ocenił(a) serial na 9
Extraordinary_VIP

Hmm...co do wartkiej akcji się zgodzę, czasami się strasznie ślimaczyło. Gra aktorów mi sie bardzo podobała, zżyłem się z nimi przez co momentami była to dla mnie taka obyczajówka. Co do muzyki się nie zgodzę, była ciekawa i pasowała do miejscówek w których serial był kręcony. Nie jest to House MD ale i tak czekam na 2 sezonik :)

ocenił(a) serial na 10
gungrave_3

A będzie 2 sezon? jeśli tak to ja bardzo chętnie, bo serial naprawdę godny polecenia.

Extraordinary_VIP

Rzeczywiście słaby. Niby to komedia, a śmiać się nie ma za bardzo z czego. Z przykrością muszę to powiedzieć, ale serialu nie ratują nawet te piękności, które tam występują.

ocenił(a) serial na 6
LuQ_2

Niestety serial jakich wiele. Obyczajowy przeciętniak z medycyną w tle. Ale co za baran wsadził go do komedii ?

ocenił(a) serial na 6
krevek

Ja też myślałem że akcja bedzie bardziej posunięta w rozwoju. Muzyka była słaba myślałem że bedzie co fajnego po tych zapowiedziach SHUT UP AND LET ME GO.Ogolnie to na plus.

ocenił(a) serial na 7
norbuss93

Serial niestety bez wyrazu, jakich wiele .. Znów motyw medycyny ;/ Aż przywodzi na myśl pytanie: Na ile sposobów można wałkować w serialach medycynę? Akcja się wlecze, dobrego humoru niewiele, gra aktorska na szczęscie nie jest zła no i całkiem ładne krajobrazy .. Póki co jak dla mnie nic specjalnego

ocenił(a) serial na 7
Extraordinary_VIP

Dobry serial, tylko za często akcja się posuwa w żółwim tempie... ale jak dla mnie nie potrzebna jest postać Evana, mam wrażenie że został on wciśnięty do scenariusza aby ludzie o dość specyficznym humorze mogli się z niego śmiać. Jak dla mnie postać ta jest żałosna. Co do Twojej wypowiedzi, nie zgodzę się w sprawie muzyki, jest ona dobra
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
pjk23

Zgadzam się z Tobą co do postaci Evana. Rzeczywiście jest on niepotrzebny i dość żałosny. Nie lubię go.