Dla kogo jest ten serial? Kto jest grupą docelową? Odpowiedź - osoby, które nie myślą. "Dzieło"
to jest tak przerysowane, że aż mi się w głowie nie mieści, nawet jak na amerykanów! Fatalnie
zagrany, dobór aktorów ABSOLUTNIE NIEFORTUNNY (mają cieszyć oko, nadrabiać wyglądem
braki w warsztacie). Jak sobie pomyślę, że na takie BZDURY wydawane są pieniądze z
abonamentu przez TVP, to mnie k***a szlag trafia! Tego powinni zabronić! To jest jeszcze gorsze
od MODY NA SUKCES. Żydzi obchodzący święta bożego narodzenia? Dobre sobie. Polski tytuł?
Ktoś naćpany go wymyślił. Ile sezonów ma to g*wno? Ewidentnie stworzone do zarabiania na
biednych, niemyślących, szukających odskoczni w życiu amerykańskiej "elity", polskich i
"innokrajowych" widzach, nieświadomych doszczętnego zgąbczenia mózgu. Ten serial to: ładni
ludzie, ładne wnętrza (choć czasami aż na wymioty bierze od DIZAJNU), koszmarne wątki i nic
poza tym. Jesteś wzrokowcem i nie myślisz? Proszę bardzo, to dla Ciebie. Myślisz? NIE
OGLĄDAJ!
Odpowiedź bardzo na poziomie - jak zawsze, w przypadku wszelkich jełopów - poparta bardzo merytorycznymi argumentami ;) hahahahahahahhaha
nie podoba sie nie ogladaj...po co odrazu kogos obrazac. Ja ostatnio zaczelam ogladac i powiem tak, ze jest to prosty, nie wymagajacy wiekszego myslenia serial, ale takie tez mozna zobaczyc, poporstu dla czystej rozrywki :) a co do tytulu to polskie tlumaczenia sa poprostu w wiekszosci porazkowate :) pozdrawiam !
Na tym poziomie, jakże "merytorycznej dyskusji", stwierdzam, że jak to mówią "jesteś tym co jesz", a ja powiem "jesteś tym, co oglądasz". Kończąc tę degrengoladę, widzę Was, drodzy komentatorzy, jako osobników z niecierpliwością oczekujących na dalszy rozwój wydarzeń w "ekipie z Warszawy". Smacznego. Pozdrawiam.
wchodzac na forum "Bananowego doktora", mysle, ze powinienes spodziewac sie tego typu "merytorycznej dyskusji". Zal mi CIebie, ze musiales sie znizyc do naszego poziomu! a teraz ide zobaczyc kolejny odcienek "ekipy z warszawy" pff
mi nie potrzeba, ale Tobie polecam : http://allegro.pl/3x-masc-na-bol-dupy-twoje-problemy-znikna-od-razu-i3898679503. html
napisała osoba... właśnie, jakim wykształceniem możesz się pochwalić? bardzo merytoryczny wpis. Ja dokonałem oceny "dzieła" i towarzyszącego mu zjawiska. Ty natomiast dokonujesz czynu karalnego, wynikającego choćby z takiej ustawy, która nazywa się kodeks karny, jak również - odwołując się do aktów wyższego rzędu, naruszasz ustawę zasadniczą. Prostactwo aż kipi. "Odezwał się wybitny wzór wszelkich cnót". Posiadasz zstępnych? Współczuję im, współczuję Twoim - Waszym rodzicom - jesteś porażką pedagogiczną, pod względem prowadzenia dialogu i dyskusji jakiejkolwiek. Wpis został zgłoszony do odpowiedniego organu w związku z naruszeniem wspomnianych ustaw.
stwierdzam, ze na tym portalu ludzie nie potrafią rozmawiać ze sobą. brak dyskusji = brak chęci do dalszego istnienia tutaj.
Doskonały wybór, nie istniej tutaj, nie udzielaj się, zamilknij i wstydu oszczędź. Przypuszczam że nad twoim wpisem pracowało nie jeden a co najmniej trzech gimnazjalistów bo znalazłeś takie słowa jak "ustawa" i "pedagogiczny" wow, wow, much szacun ... Jeżeli uważasz że swoimi wyrafinowanymi słówkami zmusisz mnie do chwalenia się swoim wykształceniem to się mylisz, jak będę chciał zaimponować otyłemu nastolatkowi o zniżonym ego to ci zacytuje piosenkę Firmy. Jestem przekonany że podjarałeś się tym serialem, ale żeby wynikła z tego jakaś "dyskusja" (jak to pięknie nazwałeś, mimo iż to oczywiste że przez obsmarowanie błotem osób którym rzeczywiście serial się podobał JUŻ W PIERWSZYM POŚCIE nie wyniknie żadna dyskusja a zwykły shitstorm) napisałeś inaczej. To nie jest ocena dzieła. Ocenę, przemyślenia, własną opinię formułuje się inaczej, tak jak wytłumaczyłem we wcześniejszym poście a nie "wy, głupki ... uga buga ... lubieć ten film ... buga uga" - co to kur ... jest?! W dziczy się chowałeś? Nie dostałeś wystarczającej ilości miłości za dziecka? Przemyśl swoje zachowanie i wróć jak dojdziesz do jakichś konstruktywnych wniosków ... i skończysz 14 lat pozdro.
I na pewno nie zaskoczy mnie usunięcie mojego wpisu przez moderatorów.
Wybacz, ale nie podałeś praktycznie żadnych argumentów. Ja mogę o tobie powiedzieć, że jesteś przerysowany, że powinno się usunąć twoje wpisy, że państwo wydało na ciebie zbędne pieniądze, bo wyrósł z ciebie debil... No i co? I nic, nie zostało to w żaden sposób potwierdzone, więc na podstawie czego czepiasz się innych o argumenty? No chyba, że za argumenty uważasz przekleństwa czy gust, bo narzekasz na wystrój wnętrz, w takim razie nie ma nawet o czym rozmawiać.
Swoją drogą nie wiedziałem, że osoby niemyślące chodzą do teatru, uczą się w jednej z najlepszych szkół i piszą wiersze, ale jednak te argumenty na mój temat w obliczu twoich chyba są do niczego, bo przecież kto jak kto, ale ty znasz mnie najlepiej i masz całkowite prawo do oceniania mnie :)
PS. Jeśli wymagasz szacunku od innych, sam odnoś się do obcych z szacunkiem. Bo nie wydaje mi się, żeby wyzywanie osób, których nie znasz od jełopów wpływało korzystnie na wartość twoich komentarzy. Pozdrawiam!