PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=496139}

Bananowy doktor

Royal Pains
2009 - 2016
6,7 8,4 tys. ocen
6,7 10 1 8361
6,0 2 krytyków
Bananowy doktor
powrót do forum serialu Bananowy doktor

Czy jest ktoś to potrafi zrobić tłumaczenie dla tego serialu ?

ocenił(a) serial na 8
sterling93

Na gryzoniu są przetłumaczone odcinki 1-6 ostatniego sezonu. Więcej nie znalazłam. Jeśli ktoś znalazł pozostałe bardzo proszę o info.

ocenił(a) serial na 5
agatka641

"Na gryzoniu"??? mogłabyś podać link?

ocenił(a) serial na 8
MarQueS_1993

Na cho-mi-ku (bez myślników) oczywiście. Znajdziesz tam w wyszukiwarce. Nie mogę ci podać linka, bo i tak zostanie skasowany przez administrację.

ocenił(a) serial na 5
agatka641

Znalazłem. Dzięki

ocenił(a) serial na 8
MarQueS_1993

Jak wygląda sytuacja z tłumaczeniem ? Są napisy do 6tego odcinka 6 sezonu ( S06E06 ) a potem już napisów brak... czy ktoś się zajmuje tłumaczeniem ? Jeśli nie to może miał by ktoś w planach zacząć tłumaczenie ?

ocenił(a) serial na 5
piotto0

ktoś wstawił propozycje do tłumaczenia ten serial na forumie i nikt nie zgłosił. Niestety nie mogę tutaj napisać jaki forum, bo filmweb blokuje.

ocenił(a) serial na 8
MarQueS_1993

Ohh nie mogę pisać priv wiadomości, może Ty mógł byś do mnie taką napisać - i podać na jakim forum ktoś wstawił tą propozycję do tłumaczenia - i ew. gdzie można takie propozycje napisać ?

Dodatkowo .. nie wiem sam czy jest sens czekać na tłumaczenie do tej połowy 6 sezonu .. czy zostawić serial .. czy może oglądać z ang napisami i zrozumieć tylko część :/ ( tego najbardziej nie lubię .. jest fajny serial a część treści ucieka przez palce z powodu braku zrozumienia .. )

Jak myślicie .. jest sens na oczekiwanie napisów ?

ocenił(a) serial na 5
piotto0

niestety też nie mogę napisać do ciebie na priv...

ocenił(a) serial na 8
MarQueS_1993

to może na adres: piotto3(małpiszonek)o2(kropka)pl

ocenił(a) serial na 5
piotto0

Już