czekam juz na napisy od dluzszego czasu i nic. szukalam cos na necie ale moze niebyt dokladnie dlatego tez bylabym wdzieczna gdyby ktos mi powiedzial gdzie moge znalezc napisy o ile w ogole sa.;d
Podpinam się po prośbę, minęło już sporo czasu a po napisach ani śladu. Masz ktoś może jakieś namiary? Z góry dzięki!
No właśnie odcinek wszedł na antennę z małym opóźnieniem, więc chyba tłumacze zapomnieli o tym odcinku. Przychylam się do prośby. Chętnie wezmę też napisy.
chyba nic z tego nie będzie, ani z e15e16 ani z nowymi odcinkami piątego części. serial cieszy się małą publicznością, za małą nawet w Ameryce, w ogóle dziwie się, że jeszcze stworzyli jeszcze jeden sezon :) ja zapewne obejrze z angielskimi, bo co nam zostało?
do e15e16 sa napisy bo juz ogladalam ;p ale chyba nikt nie zamierza sie podjac tlumaczenie nastenego sezonu ;|
Też obejrzałam odcinek z angielskimi napisami, nie było aż tak źle. Hmm, wydawało mi się, że serial ma całkiem niezłą oglądalność, jak na amerykańskie stacje kablowe. Ale żadnych informacji na ten temat nie czytałam, więc nie wiem:) Swoją drogą wracając do specjalnego odcinka, szkoda, że w odcinku nie było Jeremiaha, Divya do niego pasuje. Po pierwszych odcinkach sądziłam, że Dibvya skończy z Evanem, a tutaj niespodzianka i jest z Paige, do której doskonale pasuje.
Trochę szkoda, że w serialu nie ma już Jill Flint i pojawia się jedynie gościnnie, ale mam nadzieję, że w końcu zagości w jakimś innym serialu na stałe :)