PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644764}

Banshee

2013 - 2016
8,0 23 tys. ocen
8,0 10 1 22798
8,2 12 krytyków
Banshee
powrót do forum serialu Banshee

Pierwszy epizod nowego sezonu Banshee juz za nami. Widział już ktoś? Jakie są wasze opinie?

Ja uważam, że byl to taki typowy odcinek Banshee zaczynający się od akcji, pózniej troche seksu i następnie wprowadzenie do nowego sezonu, ukazanie jak sobie radzą głowni bohaterowie, pokazanie konfliktu miedzy Indianami a Kayem, powrót Hioba do miasteczka skuszonego propozycja Lucasa no i na sam koniec pojawienie sie Noli Longshadow, która w poprzednich sezonach byla dość tajemniczą postacia i mam nadzieje, że w tym sezonie będzie o niej więcej

ocenił(a) serial na 10
Darryl_2

Taki tam typowy odcinek, przez pierwsze 25min naliczyłem
1x egzekucja
2x seks
1x mordobicie
1x włamanie
Potem były chyba jeszcze ze 2 strzelaniny. Jak tu tego serialu nie lubić ;).

ocenił(a) serial na 9
bubabubabuba

Nie wiem czy tak bardzo brakowało mi seriali w tym stylu, czy ten odcinek był tak dobry, oglądałem z wielkim zaciekawieniem co będzie dalej i z minuty na minutę podobało mi się tylko bardziej, akcje z Hiobem świetne, co tu dużo mówić, zapowiada się świetny sezon, Banshee nie straciło nic z tego za co fani tak bardzo lubią ten serial.

ocenił(a) serial na 10
Darryl_2

abstrahując od fabuły, ivanka ma nową dublerkę z większymi cyckami w cenach łóźkowych ;) tak, ja tylko o cyckach :D

ocenił(a) serial na 10
skydancer_filmweb

Cycki to jeden z głównych wątków tego serialu, także nic dziwnego ;p A i rzeczywiście, jakąś taka zbyt pełna się wydawała, dobre oko :D

CarlosVendera

to ona ma dublerke?nie mówcie mi że waliłem gruche do jakiejś anonimowej dublerki

CarlosVendera

cycki te same , w ogóle nie wieksze,gdzie wy ma cie oczy

ocenił(a) serial na 10
skydancer_filmweb

Ahahahahahahahahahahahahahahahahaha

Darryl_2

Dobry początek nie ma co narzekać na brak akcji i oczywiście bardzo zabawne i dobre sceny z Hiobem :)

ocenił(a) serial na 8
Darryl_2

będzie dobrze już to widać, każdy sezon coraz lepszy ...

użytkownik usunięty
yanek75

ciekawe ile ich zrobią. Sezonów

ocenił(a) serial na 8

na razie 3 idzie myślę że jeszcze ze 2 na pewno, potem formuła już się wyczerpuje zazwyczaj

ocenił(a) serial na 10

Twórca serialu powiedział w którymś wywiadzie, że ma pomysł na 5 serii i tak chciałby ten serial zamknąć.

ocenił(a) serial na 9
Darryl_2

Jak myślicie, kto stał w drzwiach szeryfa na końcu odcinka? Indianiec? A może pułkownik?

dezertx

Raczej indianiec, z tego co pamiętam na zwiastunie była scena w której walczył z Cheyton'em

ocenił(a) serial na 10
barticf

Ta walka pewnie będzie pod koniec sezonu tym bardziej, że będzie się to działo w Nowym Orleanie - ta sama sceneria jak w ostatniej scenie Chaytona w 2 sezonie, plus fakt, że kręcili tam przez jakieś dwa tygodnie.

ocenił(a) serial na 10
dezertx

Nie będę zdradzał, ale jeśli ktoś chce wiedzieć wystarczy, że przeczyta opis kolejnego odcinka, tudzież zobaczy jego zwiastun.