PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=644764}

Banshee

2013 - 2016
8,0 23 tys. ocen
8,0 10 1 22798
8,2 12 krytyków
Banshee
powrót do forum serialu Banshee

Oglądając zastanawiałam się mocno - co ćpała ekipa przy kręceniu tego odcinka. Ma-sa-kra, rzygałam tęczą na pół pokoju ;(

ocenił(a) serial na 9
Aiwlys_2

Właśnie zakończyłem odcinek 5. Mam nadzieję, że to jednorazowy wyskok z tą melodramatyczną tanizną bo faktycznie zbierało się na wyrzyganie przez sen.

ocenił(a) serial na 8
Aiwlys_2

dokładnie ten odcinek to jakaś porażka, po**bało ich centralnie totalnie......

ocenił(a) serial na 7
Aiwlys_2

Najsłabszy odcinek całej serii.Tak myślałem że jak Carrie wróci, to będą lipne odcinki o melodramacie rodzinnym.Jedyny + to 5-minutowa
akcja na farmie.

ocenił(a) serial na 8
Aiwlys_2

żenua. w pewnym momencie zacząłem zastanawiać się czy oglądam banshee czy może m jak milosc.

Aiwlys_2

zgadzam się bezapelacyjne odcinek nawet najgorszy z całych dwóch serii
szkoda słów
a już myślałem że będzie kolejny super serial

Aiwlys_2

taa, a w następnym odcinku będzie posuwał policjantkę z litości

Justyna_0288

I bardzo dobrze, to najlepszy wątek tego sezonu.

Tyle że to nie z litości przecież.. Lubi ją, traktuje jako kogoś ważniejszego niż kolejną dziewczynę na jedną noc i stąd ta jego postawa - trochę chcę, a trochę nie powinienem.

arek_sz

czy ja wiem czy najlepszy?
W pierwszym sezonie juz widac jak na niego leciała a on nie był zainteresowany ,ona taka biedna,samotna,bez nikogo...Pewnie ze ją lubi,inaczej by nie poszedł z nia do łozka,moze z ta litościa to przesadziłam,ale troche na pewno

ocenił(a) serial na 9
Aiwlys_2

O rany, weszłam tylko po to, żeby zobaczyć, czy inni mieli te same odczucia! Masakryczny odcinek, jakby wycięli włosy na wietrze, samochód i drzewa to może by zostało 5min materiału!

majozaur

Fakt fabuła odcinka była słaba ale ten odcinek powalił mnie na kolana zdjęciami/ montażem i muzyką normlanie nie mogłam oderwać oczu- jak dla mnie technicznie majstersztyk :)

ocenił(a) serial na 9
Leagirl

Ja to akurat oglądam ten serial ze względu na szybką akcję, a nie zdjęcia, więc się wynudziłam strasznie :)

ocenił(a) serial na 9
Leagirl

Oby jak najmniej takich "technicznych majstersztyków" w tym serialu. :)

MajkelBlack

Ja tez oglądam Banshee dla fabuły ale lubię takie ozdobniki jak są w tym serialu- rzadko mozna teraz spotkac w kinie/ tv popularnej.

ocenił(a) serial na 9
Leagirl

Zgodzę się ale nie przez 40 minut. 5 odcinek wyglądał jak przerywnik reklamowy w TVP.
Olej rzepakowy "Jaś", serki hochland, jogurty jogobella a potem jakieś tabletki na bezsenność i żel na doznania erotyczne durexa...no proszę Cie. Na szczęście już wszystko wróciło do normy :D

ocenił(a) serial na 9
Aiwlys_2

oj nie było tak tragicznie, odrobina dobrej akcji była... z resztą spieszę Wam przypomnieć, że w 1 serii też zaserwowano nam jeden bardzo kiepski i odrealniony odcinek - ten, w którym Carrie przez 3/4 odcinka bije się dzielnie z kolesiem 3 razy większym od siebie - przecież to było totalnie odjechane i męczące ;-) jak dla mnie to cały czas specyfika tego serialu - twórcy raz na jakiś czas (czyt. raz w sezonie) serwują widzom coś totalnie abstrakcyjnego. po co? chyba po prostu lubią się z nami bawić w kotka i myszkę na swój przewrotny sposób :-)