Przebrnąłem kiedyś przez 1szy sezon (słowo przebrnąłem nieprzypadkowo) i zastanawiam się czy następne sezony są może lepsze? W serialu bardzo podobały mi się sceny walk, główny bohater to ciekawa postać, Kai Proctor w sumie też, ale poza tym niespójna fabuła i mega kiczowaty finał sprawiły, że nie planowałem wracać do tego serialu. Ale właśnie obejrzałem trailer 3go sezonu i wygląda niczego sobie, stąd pytanie czy jak męczyłem się trochę z 1szym sezonem to jest szansa, że spodobają mi się następne? Dodam, że mam świadomość, że to dość prosta rozrywka, podobnie jak inny serial Cinemax - Kontra, który z kolei bardzo lubię.
Dla mnie, druga część bije na głowę pierwszą. Pierwsza, to taki kogiel mogiel, dużo sexu z płaskimi panienkami, i walki wręcz z kosmosu.
W drugiej, wszystko jest bardziej zrównoważone.
To tylko moja skromna opinia.
Dzięki za poradę, właśnie kończę w drugi sezon, wciąga jak cholera. Dalej jest wiele rzeczy do których można się przyczepić, ale ten sezon jest dużo spójniejszy i mój ulubiony klimat małych amerykańskich miasteczek a'la Justified i Sons of Anarchy jest jakby jeszcze bardziej wyrazisty tutaj. Zmieniam ocenę z 4 na 6 na chwilę obecną.