PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153575}

Barwy grzechu

Da Cor do Pecado
2004
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Barwy grzechu
powrót do forum serialu Barwy grzechu

jak mi ktos jeszcze raz porówna gorzką zemste do barw grzechu to zabije!! barwy to dno a gorzka zemsta to arcydzieło=P kto sie ze mną zgadza??

Cooraline

Gorzka zemsta arcydziełem to może nie jest ale (jak dla mnie) dużo lepsza od tego

Cooraline

A ja myślę, że Barwy Grzechu są znacznie ciekawsze niż PDG.

ocenił(a) serial na 10
Panda

Ja sie zgadzam Gorzka Zemsta może i była dobra ale taka jakaś oklepana a w Barwach Grzechu jest zupełnie inaczej ciekawa fabula, wątki humorystczne, miłosne i niekiedy sensacyjne :] Choć może i GZ oglądało sie dobrze i tak BG są lepsze . Wiekszość gnoi ją bo oglądają jeden odcinek ktory im sie nie podoba ale fabuła sie rozwija i jest coraz ciekawsza . Może nie jest to arcydzieło ale warte polecenia tak jak Gorzka Zemsta ;] i nie ma co ich prownywać bo to zupełnie inne seriale.

ocenił(a) serial na 10
Cooraline

no dokładnie. Telenowele mają 2 inne fabułe i inne wątki dlatego nie powinno się ich porównywać.

Cooraline

dokładnie tak...zgadzam się z wami don.banan i romeeooo

ocenił(a) serial na 9
Cooraline

Gorzka zemsta - serial jak serial oklepany do maksimum - przynajmniej w środku, niesamowicie się dłuży... by otrzymać niezwykle interesujące zakończenie.
Barwy Grzechu - pod wielowątkowym niepowiązanym ze sobą względem jak i wieloma nowościami, jakie nam zaoferowano, bije GZ na głowę - pod względem jakości scenariusza - wprowadzenie jest denne... później jest już tylko ciekawiej

ocenił(a) serial na 10
Cooraline

Zgadzam się z wami.Gorzka Zemsta mogła być upchana do 160 odcinków,wtedy na pewno była by ciekawsza i bardziej dynamiczna.Zaczęła się świetnie i skończyła świetnie,co bardzo rzadko się zdarza.Za to środek jest trochę nudny i jest za mało zwrotów akcji...
Barwy Grzechu miały tradycyjny początek ale się coraz bardziej rozwijały by w ostatnim odcinku znów trochę powrócić do tradycji..ale środek był zachwycający!!
b-jak-barwy-grzechu.blog.onet.pl

Cooraline

A mi sie bardziej spodobala gorzka zemsta. Duzo osob z mojego otoczenia twierdzilo ze tez wola pdg. Ale to tylko moje zdanie...:)