PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153575}

Barwy grzechu

Da Cor do Pecado
2004
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Barwy grzechu
powrót do forum serialu Barwy grzechu

Serial jest świetny, dawno nie oglądałam innego serialu z takim zainteresowaniem, ale na pewno nie spodoba się osobom, które do końca nie wiedzą o co chodzi i wybiórczo oglądają jakieś odcinki, albo zobaczą jakiś fragment i od razu pisza, że to beznadzieja, bo nie mogą sie w tym połapać. Moim zdaniem, by wyrazić opinię o jakimś flmie/serialu trzeba go do końca obejrzeć...
Jest jednak jedna rzecz, która doprowadza mnie do szału (na szczęście większość odcinków nagrywam i mogę to przewijać), a mianowicie wszystkie sceny z Pai Helinho i tą resztą, która z nim występuje. Oglądać się tego nie da. To własnie jest beznadziejne, a nie cały serial. Serial jest dobry, gdyż opiera się na wątku, którego jeszcze nie było. Jest tutaj bogaty chłopak i biedna dziewczyna, ale ich losy to zupełnie coś innego niż we wszystkich telenowelach.
A z sceny Pai Helinho powinny się skończyć zaraz po tym jak Preta wyjechała do Rio!!!!!!!

zwijezda

Totalna zgoda!!!!Serial jest ogolnie fajny,ale te watki o Pai Helihno sa poprostu zalosne!Ogladac sie tego nie da

_Mia_

Ja też się zgadzam. Można by było też usunąć te wątki z rodzicami Barbary.

Panda

Mnie doprowadzają do szaleństwa dwa wyżej wymienione wątki, a reszta może być.

zwijezda

mnie też czasem oprowadzają do szału sceny dotyczące helinha i rodziców barbary
no, ale są wyjątki, kiedy mozna się nieźle pośmiać ;)