Serial jest świetny, dawno nie oglądałam innego serialu z takim zainteresowaniem, ale na pewno nie spodoba się osobom, które do końca nie wiedzą o co chodzi i wybiórczo oglądają jakieś odcinki, albo zobaczą jakiś fragment i od razu pisza, że to beznadzieja, bo nie mogą sie w tym połapać. Moim zdaniem, by wyrazić opinię o jakimś flmie/serialu trzeba go do końca obejrzeć...
Jest jednak jedna rzecz, która doprowadza mnie do szału (na szczęście większość odcinków nagrywam i mogę to przewijać), a mianowicie wszystkie sceny z Pai Helinho i tą resztą, która z nim występuje. Oglądać się tego nie da. To własnie jest beznadziejne, a nie cały serial. Serial jest dobry, gdyż opiera się na wątku, którego jeszcze nie było. Jest tutaj bogaty chłopak i biedna dziewczyna, ale ich losy to zupełnie coś innego niż we wszystkich telenowelach.
A z sceny Pai Helinho powinny się skończyć zaraz po tym jak Preta wyjechała do Rio!!!!!!!
Totalna zgoda!!!!Serial jest ogolnie fajny,ale te watki o Pai Helihno sa poprostu zalosne!Ogladac sie tego nie da