PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153575}

Barwy grzechu

Da Cor do Pecado
2004
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Barwy grzechu
powrót do forum serialu Barwy grzechu

wątek Prety i Paca jest bardzo ciekawy, ale te szopki odwalane przez rodzicow barbary, rodzinę Sarginia, Elinia to jest żałosne. szkoda ze tak ciekawy pomysl (to znaczy wszystko co kreci sie wokól Paca, Alfonsa, Prety i Barbary) jest psute przez te bezsensowne głupoty... nie wiem po co w ogóle np. taka Welinia jest w tym wszystkim... ps- sorry za pisownie imion, pewnie poprzekrecałam

ocenił(a) serial na 10
beatlesowka19

Zgadzam sie z Toba,ze te niektore watki sa zalosne ale trzeba to przecierpiec prawie w kazdym takim filmie sa takie "nędzne" watki,to normalne,to jest taka jakby przerwa miedzy tym wszystkim co dzieje sie miedzy Barbara,Packiem,Preta itp. aby sie tym nie znudzic czy sie nie zagubic...wiesz o co mi chodzi ;P Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 8
kea06

Masz rację- w każdym serialu musi byc jakis watek ,,dla zabicia czasu''. Ale zapomnialam jeszcze pochwalic scenarzystów Barw Grzechu za pewną przewrotność- tu tylko Paco zna swoja tożsamość, wie z kim tak na prawde jest powiązony wiązami krwi. to swietny pomysl, poniewaz w kazdej innej telenoweli głowni bohaterowie nigdy nie wiedza kto jest ich rodziną i dopiero na sam koniec dowiadują sie prawdy... Znudził mi sie ten schemat, wiec Barwy cenie własnie za tą inność. No i ostatnie odcinki potrafily wzruszyc... ;( podsumowując- Barwy można oglądać z przyjemnościa, jeśli owe wątki-przerywniki traktuje z ogromnym przymrużeniem oka. Też pozdrawiam

beatlesowka19

Tak, to jest żałosne. Ale jest tak żałosne i debilne, że aż nie mogę na te momenty patrzeć. ;)

beatlesowka19

Apollo/Paco jest bardzo przystojny i może dlatego zaczęłam czasem ten serial trochę oglądać (a siostra się ze mnie śmieje że oglądam takie pierdoły;) bo lubię popatrzeć na wątek Paca, Prety i Barbary:P Ale reszta jest żałosna acz śmieszna jak niewiemco:D

ocenił(a) serial na 10
beatlesowka19

Tak zgadzam się z tabą to co jest jedynie zbedne w tym filmi to szopki o duchach o rodzicach barbary i rodzinie Sardzinio

ocenił(a) serial na 10
Paula_o6

A dla mnie te scenki są nawet fajne. Verinha i rodzina Sardinha są najlepsi. Dzięki nim w tym serialu przynajmniej jest jakiś śmieszny watek, który trochę urozmaica nudną akcję. A szczególnie nudną Pretę i jej "idealnego" synalka Raia.

mate_von_kar

moim zdaniem te sceny sa niepotrzebne gdy widze tych idiotow odruchowo przelaczam program. film jest o powaznych sprawach prety i paca a te wyglupy tych idiotow wogole nie pasuja do tego co sie dzieje w filmie

mate_von_kar

moim zdaniem te sceny sa niepotrzebne gdy widze tych idiotow odruchowo przelaczam program. film jest o powaznych sprawach prety i paca a te wyglupy tych idiotow wogole nie pasuja do tego co sie dzieje w zyciu prety i paca

mate_von_kar

moim zdaniem te sceny sa niepotrzebne gdy widze tych idiotow odruchowo przelaczam program. film jest o powaznych sprawach prety i paca a te wyglupy tych idiotow wogole nie pasuja do tego co sie dzieje w filmie niech sie zdecuduja czy ten film to komedia czy sensacja

mate_von_kar

moim zdaniem te sceny sa niepotrzebne gdy widze tych idiotow odruchowo przelaczam program. film jest o powaznych sprawach prety i paca a te wyglupy tych idiotow wogole nie pasuja do tego co sie dzieje w filmie niech sie zdecyduja czy ten film to komedia czy sensacja

jessica_8

nic nie psuja własnie tylko dodaja ciekawosci.
załosna jest cała Preta (jak w kazdej telewnoeli tak dobra i wielkoduszna osoba ze och i ach).
a watkow takich jak rodziny Sarghinia i rodzicow Barbary nie ma w innych telenowelach. moze dlatego wszystkie sa takie same. a to dodaje barwy i elementu humorystycznego do tego.
i świetna kreacje stworzyła giovanna (nie pamietam nazwiska) grajaca Barbare. jest bardzo przekonujaca.

ocenił(a) serial na 10
beatlesowka19

Może i wątki tych przygłupawych rodzinek są przesadzone, ale naprawdę byłoby bez tego nudno. Preta tą swoją dobrodusznością i niewinnością tez czasem przynudza, ale ROZŁOŻYŁA MNIE NA ŁOPATKI kiedy na przyjęciu upokorzyła Barbarę (to był manewr!!!). Buziaki

monika_kiepura

Fakt. To był ten charakterystyczny element, który przyciągał do/odstraszał od serialu i czynił go wyjątkowym.

Ja go najpierw oglądałem, żeby pośmiać się z tych niewiarygodnie głupich motywów rodzinki zapaśniczej i rodziców Barbary. Dopiero potem tak się przyzwyczaiłem do reszty wątków, że i resztę wątków zacząłem śledzić z uwagą. Barbara i Kaike to były moje ulubione postacie. :)