PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=153575}

Barwy grzechu

Da Cor do Pecado
2004
6,9 1,3 tys. ocen
6,9 10 1 1322
Barwy grzechu
powrót do forum serialu Barwy grzechu

Ten film to BEZNADZIEJA poczatek jest ok ale koncowka to juz norkmalna nierealnosc jak mozna bylo dac taka koncowke do dobrego poczatku.Na poczatku ten film wydawao mi sie dobry ale pozniej to normalnie lepiej nie ogladac.Jak czlowiekmoze sie odnalezc po tylu latach i jeszcze na dodatek na koncu odnalezli sie dwaj bracia TO SMIECHU WARTE A NIE FILM!!!!!

ocenił(a) serial na 10
mila_Silvia

Barwy Grzechu to mój ukochany serial:*:*

ocenił(a) serial na 10
mila_Silvia

Każdemu podoba się co innego. Każdy ma swój własny gust.
Ja np. uważam, że to zakończenie jest bardzo dobre i ciekawe.
Ale jednak gdyby serial był tak beznadziejny, to przy tylu głosach nie miałby takiej oceny.
Pozdrawiam

jack_2

Weź poprawkę na to, że dopiero znane produkcje mogą poszczycić się liczną, a przy tym i w miarę obiektywną oceną. Poza tym by ocenić serial wypada obejrzeć przynajmniej jeden sezon, bo po paru odcinkach zbyt wiele nie można o serialu powiedzieć, a telenowele wręcz wymuszają obejrzenie całości - tylko osoby, którym produkcja się podoba to przetrwają. Reszta raczej zlekceważy.

Chciałem przy tym wyskoczyć z argumentem o IMDB i ich średniej ważonej oraz przede wszystkim ocenie 1000 użytkowników z największą ilością ocenionych produkcji, ale ten wynik to już w ogóle jest nadspodziewanie wysoki. :)
Póki nie okaże się, że moja teoria spiskowa się sprawdza, zwracam honor. :)