PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16917
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia

Moim zdaniem ten serial nie jest taki głupi jakby się wydawało. Pokazuje realne problemy różnych generacji. Chociażby Paweł i Julka... nie wszystko jest takie piękne jakbyśmy chcieli, a miłość to nie wszystko.
Tak czy inaczej serial nie przynudza prawionymi morałami i sielskimi klimatami, jak niektóre seriale... Ale gusta są różne i o nich się nie dyskutuje. Jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. Koniec.

ocenił(a) serial na 9
gosiek_m

dokladnie. a najlepsze że w serialu dialogi sa naprawdę nieprzewidywalne i nie są z dupy wyjęte. ja widziałem tylko kilka odcinków bo po prostu nie mam czasu oglądać tv ale serial jak na polskie realia jest przekozacki.

rozqurwiacz

że co? że jak? Pokazuje problemy? Ludzie co wy wypisujecie! Ten serial pokazuje ludzi sukcesu, którzy zarabiają duże pieniądze. W żadnym chyba polskim serialu nie było czegoś takiego jak zmaganie się z biedą (no może poza "Domem"). Ten film jak i pozostałe polskie seriale są denne i słabe. Nie wiem dlaczego ludzie zachwycają sie takim gniotem. Żenada!

michas_1989

no to chyba nie ogladales tego serialu.
Wg mnie to jedyny serial, który ma w sobie jakiś sens.
Po tytule to rzeczywiście można ocenić, ze jest bez sensu.
I wcale nikt nie zarabia wielkich pieniędzy, wątek z Marysia i
Romkiem wręcz przeciwnie.

ocenił(a) serial na 5
MrsWhibley

Ja oceniam ten serial jak na polskie realia przystało. Nie będe tego porównywać z niczym innym, bo wtedy stało by się to "Days of our Lives":D Ale... jeslli chodzi o polskę to naprawdę przedni serial. Cikleawe wątki, postaci, problemy i naawet krzty tajemnicy są. Pamiętam taką scenę w której któreś z dwóch kobiet z Zacisznej siedziały przy stole i rozmawiały o Basi w stylu:
- Przecież same mogłyśmy jej
- Wiem, musimy dochowa c sekretu:DD