PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=435901}
4,2 17 tys. ocen
4,2 10 1 16862
1,0 2 krytyków
Barwy szczęścia
powrót do forum serialu Barwy szczęścia
ocenił(a) serial na 4
marekwyszosiat

Coś mi się wydaje że to możliwe , Irek okaże się niezłym draniem .

nathalie34

Oglądałaś nowe odcinki ? Coś mi się wydaje że Liliana nie bardzo ma ochotę wracać do Klemensa raczej nie miała wyjścia i dlatego do niego przyszła... nie miała do kogo. Nie wiem dlaczego ale coś mi mówi że będzie jakaś afera z Lilianą i Olivierem.

ocenił(a) serial na 4
marekwyszosiat

Ostatnio wszystko się kręci wokół beznadziejnego Bartka , że też ta Kaśka zastawiła swój dom dla tego idioty , teraz ćpa , chleje, beznadziejna postać i krok portek do kolan . Niech matka jej spłaci dług za durnego syna .

nathalie34

Ja BSZ oglądam tylko dla Klemensa i Natalii. Lubię takie sierotowate postaci których nikt nie docenia a które kiedyś dostają swoją dawkę szczęścia np piękną kobietę. Dlatego mam nadzieje że Klemens ostatecznie będzie z Lili ew Natalią

ocenił(a) serial na 4
marekwyszosiat

Ale Natalia jest z Oliwierem , tym prawnikiem.

nathalie34

Ojjj tam serialowe związku się zaczynają i kończą nie wiadomo co wymyślą scenarzyści ::D Niestety boję się mojego pomysłu z Romanowską niestety...

nathalie34

I się wyjaśniło miałem rację Romanowska w Barwach... dziękuje do widzenia więcej nie oglądam.

nathalie34

P.S niestety nie jestem pewien ale w serialu pojawi się chyba Elżbieta Romanowska której niestety szczerzę nie trawie.... i boje się że to będzie nowa miłość Klemensa

marekwyszosiat

Czarne szmacisko zakręci tyłkiem i naiwny Klemens ją przygarnie haha

Hans_Kloss

bez komentarza...

marekwyszosiat

Poprawność poltyczna hahah. Nazywam sprawy po imieniu. Wyszła za mąż, żeby jej nie deportowali. Zdradziła męża. Rozbiła drugi związek. Z gachem mieszkała u męża. Nie ma honoru ani ambicji, wzięła połowę pieniędzy za sprzedaż domu, które później jej fagas roztrwonił. Ma jeszcze czelność oczekiwać wsparcia, bo ją fagas pobił. Sama jest sobie winna czyli niech spada czarne szmacisko,

Hans_Kloss

a po co to czarne ? to nie jest poprawność tylko kultura mój drogi.... Teraz niestety kultura szacunek dla drugiego człowieka i savoir vivre to poprawność polityczna.... zgroza

marekwyszosiat

tak, tak, za nazwanie: czarnego czarnym jest sie rasistą, zyda zydem jest się antysemitą, a pedała pedałem homofobem hahaha.

Hans_Kloss

Nie chodzi o słowo a o kontekst..... nie zgrywaj barana

marekwyszosiat

Idź na marsz kodu poskakać z giertychem https://www.youtube.com/watch?v=kx7-mQ_rd-I haha

Hans_Kloss

Kulą w płot kolego ;) głosowałem na Kukiza ;)

Hans_Kloss

I stało się, Klemens naiwny dobroczyńca haha, jeszcze jej próbuje załatwić prace w kancelarii. Patologiczne układy z wymianą partnerów.
Rozumiem, można się zabawić, ale było minęło i cześć.A nie utrzymywanie stałych kontaktów towarzysko-zawodowych, w tym samym syfie, z czego sami sobie tworzą problemy.