PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=804771}

Basia

2016 -
6,9 202  oceny
6,9 10 1 202
Basia
powrót do forum serialu Basia

Koszmar

ocenił(a) serial na 1

Bajka świetnie ugruntowująca stereotyp o tym, jak ojciec wiecznie pracuje, jest zmęczony, pozostawiony sam z dziećmi totalnie sobie nie radzi. Rola mamy: mama jest od wszystkiego. Moje dziecko zapytane po filmie: a kim był tata Basi (miał stetoskop na szyi) moje dziecko odpowiedziało: zmęczonym panem który nie chciał sie bawić z dziećmi. To chyba najlepszy obraz tej bajki. Nigdy więcej!

arlonbrandon

No bo ojciec ma prawo być zmęczony po ciężkiej pracy, dzięki której żonusia może wesoło sobie oglądać z dzieciakiem filmy!!! Kompletny brak empatii. To tylko ugruntowuje stereotyp o kobietach, że kompletnie nie potrafią spojrzeć na świat z innej, niż ich własna perspektywa. Brrr

ocenił(a) serial na 3
Rastan_2

Serio kupa jakich mało. Już chyba pepa mądrzejsza

Rastan_2

Każdy rodzic ma prawa być zmęczony. Matka też. Widać że nie masz dzieci albo się nimi nie zajmujesz, skoro uważasz, że zajmowanie się dzieckiem polega na leżeniu przed tv. Płeć tu nie ma nic do rzeczy.

nesssa91

Pozostańmy przy tym, że wszyscy się męczą

ocenił(a) serial na 9
arlonbrandon

Przecież tata Basi jeździ z rodziną na wyjazdy, bawi się z dziećmi. Mojej córce się podoba i całe szczęście serial nie jest przeładowany akcją, więc nie przebodźcowuje dziecka, no i plus za polską produkcję ^_^