PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

5 Sezon

ocenił(a) serial na 9

Bardzo dobre wiadomości :)

"Bates Motel" zakończy się po 5. sezonie?

Choć dopiero kilka tygodni temu serial stacji A&E "Bates Motel" zakończył emisję 2. sezonu, to jego twórcy już myślą o kolejnych. Showrunner produkcji Carlton Cuse w rozmowie z Variety wyjawił, że cała historia rodziny Batesów może zamknąć się w 5. seriach.

Cuse wyjawił, że "Bates Motel" jest serialem, który ma swoje spójne zakończenie i nie może być ono przeciągane do 10. sezonów:

"Ten serial nie powinien być na antenie przez dziesięć lat. Myślę, że zakończony ostatnio sezon daje do myślenia, w kierunku jakiego zakończenia pójdzie ta produkcja. Chcemy go jednak pociągnąć przez kilka kolejnych sezonów. Mam nadzieję, że szybko dogadamy się ze studiem Universal oraz stacją A&E, dzięki czemu widzowie będą mogli się dowiedzieć, jak długo jeszcze potrwa emisja Bates Motel".

Przypominamy, że serial otrzymał już zamówienie 3. sezonu. Jego emisja na początku 2015 roku.

Nitro2050

szkoda że tylko 5

jan614

myślę że to tak idealnie, nie za mało i nie za dużo. Lubię ten serial i mogłabym go oglądać przez 10 lat, ale patrząc na inne seriale, niektóre są już ciągnięte na siłę nawet już po 4 sezonie. To strasznie zniechęca do oglądania, mimo że i tak się ogląda z przyzwyczajenia. Nie jest ten serial wtedy dobrze zapamiętany kiedy w końcu się skończy i koniec też jest byle jaki. Wiec cieszę się że Bates motel nie będzie ciągnięty bez sensu tylko każdy odcinek do ostatniego będzie z pomysłem i porywający jak dotąd, no i liczę na świetny koniec :D

ocenił(a) serial na 10
toffifee17

zgadzam się :) choć pewnie będzie niedosyt, to "zejście ze sceny" w odpowiednim momencie tylko dodaje plusa serialowi.

Nitro2050

Serial jest tak swietny i trzyma w napieciu, ze moga zrobić nawet 20 sezonów :) Jestem za :)