Bates Motel powinien zakończyć się na 4 sezonie. Nie wyobrażam sobie jak teraz będzie wyglądał 5 sezon! Bez Normy to już nie będzie to samo. Wiem, że w Psychozie jest tylko Norman i jego martwa matka, ale powiedzmy to sobie szczerze - gdyby nie Vera Farmiga, to serial byłby po prostu słaby. W ostatnim odcinku 4 sezonu powinni zamknąć Alexa, pochować Normę, Norman powinien ją wykopać i zanieść do domu. Idealny prequel do Psychozy Alfreda Hitchcoka. Poza tym pierwowzór Normana, czyli Ed Gein, najpierw zabił brata a nie matkę. Ciekawe jak zostanie rozwiązany wątek Dylana i Emmy. Za 5 sezon z samym Freddie Highmore'm dziękuję.
No, ale reanimował ją dosyć długo i nie przyniosło to efektu. Jeśli by to przeżyła to byłoby to naciągane.
No w sumie :D Ale aż tak długo jej nie reanimował, trwało to może z minutę, a potem zaczął płakać i tylko trzymał ją w ramionach :D Chociaż patrząc na to, że taki Norman chwilę po wyniesieniu się przebudził, to rzeczywiście może być coś na rzeczy. Ale pewnie zrobią tak, że Norma będzie w śpiączce czy coś :P
No a co miał ją reanimować przez 5 min odcinka? Po 5 min obumierają komórki w mózgu. Chociaż odcinek był tak nudny i rozwleczony, że mógł ją reanimować dłużej. Pewnie zrobią tak jak mówisz, bo bez Verki ludzie przestali by to oglądać.
Hmm, lekarzem nie jestem, ale z tego co czytałam to reanimacja może trwać nawet do 20 minut i wtedy jest nawet większa szansa na przywrócenie przytomności ;)
Jednak miałem rację ;) Teraz ciekaw jestem 5. sezonu. Pewnie Norma będzie obecna, ale w urojeniach Normana :)
Eh, jasnowidz :D A Norma będzie obecna na pewno ( nie wyobrażam sobie, by mogliby się jej pozbyć na amen!) i to pewnie jej "duch" będzie popychał Normana do popełniania jakiś zbrodni czy coś :)
Też o tym pomyślałem. I mówię nawet do żony: " Wiesz, Norma nie żyję. Jest jednak jeszcze szansa". Zapytała: "Jaka?". "Czerwona kapłanka" - odpowiedziałem. :D