Co myślicie o 5 sezonie? Pierwszy odcinek kompletnie mnie nie porwał (w przeciwieństwie do pierwszego odcinka sezonu czwartego!), za to zakończenie drugiego było...mocne. Natomiast Emma, którą zawsze darzyłam sporą sympatią, stała się dla mnie najbardziej irytującą postacią w serialu.
Moim zdaniem ten sezon się dopiero rozkręca, jeszcze Norman z Matką dadzą czadu:D Norma czy żywa, czy martwa nadal jest najciekawszą postacią. A co do Emmy to zgadzam się, że zrobiła się irytująca w tych nowych odcinkach.
Wszystko wskazuje na to, że finałowy 5 sezon moze być tym najlepszym. 1 i 2 odcinek były świetne. Teraz tylko czekam, aż Romero wyjdzie z kicia :D
dopiero sie dowiedzialam ze Rihanna ma zagrac w finale 5 sezonu. nijak ona do tego serialu nie pasuje :/
Daj jej szanse. Dla mnie np. wiadomość o tym, że wystąpi w nowym sezonie Bates Motel była nieco rozczarowująca. Zwłaszcza, że przyszło jej odgrywać tak ważną rolę, która była nieoderwaną częścią oryginalnej Psychozy. Jednak jak zobaczyłem same zwiastuny, to naprawdę bardzo mnie przekonała, a przecież zwiastun, to nic nieprezentujący wycinek.