PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Bates Motel s02e04

ocenił(a) serial na 8

Odcinek po prostu znakomity jedyny serial który różni się od innych które oglądam bardzo mnie ciekawi ten serial i wciąga moje klimaty.

ocenił(a) serial na 9
FanHouse

jest juz ? ten odcinek ja jestem po 3 ale widze ze nie ma jeszcze 4 z polskimi napisami

ocenił(a) serial na 4
Michal17

Jak to nie ma, napisy na napi projekt do sciagniecia. Odcinek swietny :)

ocenił(a) serial na 7
FanHouse

eh śmieszne to co norman gadał w imieniu matki xD
odcinek fajny tylko pod koniec myślałem że każdy się tam zaraz powybija

FanHouse

fajnie pokazany postępujący obłęd Normana - najpierw miał zwykłe ataki agresji gdy ktoś krzyczał na matkę, później widział i słyszał Normę (zabójstwo nauczycielki), teraz już mówi jako ona i wpada w katatonię... jak wiadomo z Psychozy, skończy się na tym że będzie się za matkę przebierał i naśladował jej głos
niby i Norma i Norman mają w sobie jakieś resztki normalności - on umie się jeszcze buntować gdy matka go osacza i wkręca w swoje pomysły (musical), ona nie jest aż tak patologicznie przywiązana do syna bo potrafi go zostawić i spotkać się z facetem - ale oboje nakręcają tę swoją chorą relację. nastolatek obejmujący matkę 'na łyżeczkę'? :P roznegliżowaną matkę wcale nie krępuje że syn stoi w drzwiach i na nią patrzy, tylko go jeszcze zaprasza by zapiął jej sukienkę?
ale ogólnie aktor grający Normana coraz bardziej mi się podoba - ma to szaleństwo w oczach :D dobrze że nie przeszarżowali z zabiciem brata Normy, to już byłaby przesada gdyby Normanowi się udało. Vera Farmiga już wcześniej była jedną z moicj ulubionych aktorek, ale w roli Normy jest po prostu fenomenalna

ocenił(a) serial na 9
aerienn

zgadzam się , a Vera Farmiga , tez podoba mi sie ta aktorka , w tym serialu gra rewelacyjnie , serial bardzo intryguje a co za tym idzie zaciekawia, serial z wysokiej półki zdecydowanie, mało jest takich produkcji

użytkownik usunięty
FanHouse

odcinek meega. relacje Normy i Normana są, jakby to ładnie nazwać, piekielnie chore chociaż to wyrażenie i tak nie odda w pełni ich "związku". Norman - ohh aah; ten odcinek pokazał jego obłęd, jego ukrytą tożsamość, jego prawdziwy stan psychiczny. aktor g-e-n-i-a-l-n-y. wow. a cała sprawa z szeryfem i tym Zanem teraz przybierze naprawdę niebezpieczny obrót. widziałam z promie kolejnego odcinka że Alex go pobije - i dobrze bydlakowi, myśli że może przybyc do miasta w zastępstwie, grozić każdemu i robić to co mu się żywnie podoba? nie świnio, won z miasta i już nie wracaj gnido przebrzydła! kurde, a w scenie w której się pojawił to go polubiłam *wrrr* (ale tylko wtedy)

FanHouse

Fajny, fajny, ciekawe co się stanie z Dylanem, w sensie czy Norman go nie przyatakuje? W końcu podsłuchał jego rozmowę z Normą xd

ocenił(a) serial na 9
FanHouse

Wiecie co to za budynek/domek się palił na końcu odcinka ?

ocenił(a) serial na 8
98wercia

dom szeryfa Romero... Zane (ten blondas, nowy szef Dylana) chyba chciał pokazać by z nim nie zadzierać :P