PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36116
7,5 14 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Bates Motel s02e05

ocenił(a) serial na 8

Odcinek mocny muszę powiedzieć bardzo mi się podobał w końcu jestem dumny z Normana tyle mogę na ten temat powiedzieć odcinek super czekam na następny .

ocenił(a) serial na 4
FanHouse

Ciekawie rozwija się wątek z Nickiem Fordem i szeryfem Romero. Ogólnie to jak dla mnie, z odcinka na odcinek jest jeszcze lepiej :)

ocenił(a) serial na 8
p1et

Dokładnie wątki są ciekawe i fajnie sie rozwijają

M_Nita

zgadzam się :) się z waszymi wypowiedziami. Robi się coraz ciekawiej... a serial stoi na bardzo dobrym poziomie. Mam nadzieję, że doczekamy się 3 sezonu ;)

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Oczywiście, że sie doczekamy :D Szkoda, że będzie to tak długie czekanie, no ale jeszcze prawie połowa przed nami.

ocenił(a) serial na 8
Axmar

co to za babka w szpitalu na kocnu odcinka?

ocenił(a) serial na 9
humorek22

Powiedziała, że jest szefową Dylana, więc pewnie zajmuje się przemytem narkotyków.

ocenił(a) serial na 9
humorek22

Siostra Zane'a i nowa szefowa Dylana.

alienowa

nie mogę się doczekać kolejnego 6 odcinka! :)

ocenił(a) serial na 9
Leo_Wyatt

Ciekawe co tam wykombinują. Narazie serial idzie w dobrym kierunku więc mam nadzieje że czymś nas zaskoczą :) Kurcze jeszcze tylko 5 odcinków i koniec sezonu.

użytkownik usunięty
FanHouse

przyjemnie mi się oglądało ten odcinek. ciekawie rozwija się relacja Normy i Alexa (liczę na coś więcej niż tylko uśmiech i magnetyczne spojrzenie z jego strony), fajny wątek z Nickiem Fordem, Norman i ta babka - no no no, to już nie jest mały Normanek ;) ciekawe co wykombinują z siostrą Zane'a

jakieś wieści o 6 odc? Brakuje mi terminarzyka z datami kolejnych odcinkowych premier.

użytkownik usunięty
EleanorRigby

Na i i t v jest podane, że data najbliższego odcinka to 07.04 czyli dziś więc pewnie jutro już ktoś wrzuci link do niego. Co do trackera to już pisałam w innym temacie. Strasznie mnie denerwuje, że nie można zaznaczyć odcinków i wiedzieć kiedy będzie kolejny :/ Ale ponoć daty odcinków czekają już jakiś czas do weryfikacji. Nie wiem tylko co z tym zaznaczaniem odcinków.