PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

na jakim kanale leci ten serial i w jaki dzień jest premiera i o której godzinie?

ocenił(a) serial na 10
film_1

Obawiam się, że trzeba będzie polegać na necie. Światowa premiera 03.02. Jeśli chodzi o dostępność ich w Polsce, każdy nowy odcinek pierwszej serii był do obejrzenia na ekinie albo od razu w dniu premiery, albo ewentualnie dnia następnego. Tylko że w oryginale, na napisy albo jakiekolwiek tłumaczenie trzeba było czekać, ale krótko, nie więcej niż tydzień. Liczę, że tym razem też tak będzie. :)

ocenił(a) serial na 10
stilltakeyouhome

*03.03 (oczywiście pomyliły mi się cyferki, nie lutego, a marca ;))

film_1

Serial był emitowany na kanale 13 Ulica i to już miesiąc po światowej premierze. Podejrzewam, że tak samo będzie z drugim sezonem.

Tsurumivy

Jeśli ktoś coś będzie wiedział o pl premierze na kanale 13 ulica niech zaraz tutaj napisze.

P.s. Wiadomo coś czy będzie pl wydanie 1 sezonu na blu-ray?

Tsurumivy

wiem, że pierwszy sezon był emitowany na 13. ulica, ale myślałam, że drugi może będą transmitować gdzie indziej. Co bardzo by mnie ucieszyło, gdyż nie mam już tego kanału, a serial chciałabym oglądać.

film_1

torrent z.eu :D Odcinek "waży" około 200-400mb + napisy z napi projekt, także jeśli masz możliwość to lepiej ściągać:)