PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36112
7,5 14 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Moje pytanie dotyczy 4 i 5 odcinka. Strasznie mnie wkurza sprawa z tymi całymi włóknami pod
zegarkiem. Skoro zawinęli go w domu w kołdrę, przenieśli do pokoju, wsadzili tam do wanny,
zasłonili firanką (na tyle szczelnie, że szeryf nie zauważył ciała) i dopiero przeprowadzili akcję z
wykładzinami, to jak niby znalazł się jej kawałek pod szczelnie na nadgarstku założonym
zegarkiem?
Gdyby była scena jak spada im ciało na podłogę - to ok. Ale nic takiego nie było. Smutno mi, bo
gdyby nie to, to do niczego bym się nie przyczepiała. : (

ocenił(a) serial na 8
alicjaldona

Mysle ze chca ja wrobic mimo ze to zrobila.....

ocenił(a) serial na 9
batesmotel27

Można podciągnąć pod sytuację, kiedy przenosili ciało do wanny. Norman potknął się i upadł w motelu. Wtedy ręka z zegarkiem Summersa mogła zahaczyć o wykładzinę albo wtedy jak przenosili do bagażnika..

clodii

I tak wydaje mi się to mocno naciągane. Jest to po prostu tak nieprawdopodobne, że pomimo wielkiego ukłonu dla twórców, tym się dla mnie nieco.. ośmieszyli (chociaż to mocne słowo),

ocenił(a) serial na 7
clodii

pierw o tym pomyślałem ale... jednak... ciało było tak zawinięte że jedynie później "główka" wyszła poza prześcieradło ;p
krew mogła się (i w tym przypadku chyba musiała) ulać przez te prześcieradło
ale skąd włókna pod zegarkiem ...
nie zawsze wszystko można wytłumaczyć i nie zawsze reżyser jest w stanie to przemyśleć

ocenił(a) serial na 8
Traws

Traws przerazasz mnie;) Piszesz jak bys mial cos takiego za soba;)

ocenił(a) serial na 7
batesmotel27

haha xd po prostu wkręciłem się w rozkminianie tego