PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36378
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Na YouTube można już obejrzeć kilka zwiastunów nadchodzącego sezonu, ale moim zdaniem ten jest jak na razie najlepszy i aż kipi klimatem serialu :)

h ttp://ww w.youtu be. com/wat ch?v=4rJRX zDUnM4 (usuńcie spacje)

Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
NB_Bravado

Uważam , że zwiastun jest bardzo fajny i wzbudza zainteresowanie:) Wiele scen mnie zaintrygowało i już nie mogę się doczekać drugiej serii

ocenił(a) serial na 8
NB_Bravado

bum bum bum bum mr sandman

na pewno będzie dużo insynuacji że Norman się przespi sie ze swoją matką co oczywiście nie może mieć miejsca widac to juz w trailerze

użytkownik usunięty
NB_Bravado

Nie mogę się doczekać.

ocenił(a) serial na 9
NB_Bravado

Zapowiada się ciekawie.

ocenił(a) serial na 10
NB_Bravado

Mam nadzieję że nie przestaną na sezonie 2. Ten serial jest najlepszym serialem jaki kiedykolwiek widziałam, a oglądam jeszcze "Under the dome" ( Też dobry serial - gra tam Mike Vogel ). Za moją rekomendacją ogląda go już kilku moich znajomy i nie sądzę że im się znudzi, bo z niecierpliwością czekamy na 3 marca. Jestem bardzo ciekawa w co teraz wplącze się cała rodzina Bates'ów.
Czekam z niecierpliwością. *,*

ocenił(a) serial na 4
tysia12321

Under the dome dla fanów seriali typu "Inwazja".Czyli można powiedzieć że poziom zbliżony do tego horroru dla młodzieży Bates Motel

ocenił(a) serial na 10
pokemon227

No można tak powiedzieć, ale i tak Bates Motel lepszy jest. ;-)

tysia12321

najlepszy serial? to zapewniam Cie że mało widziałaś...a co do tego sezonu, jak dla mnie słaby,-rozczarował mnie...ale czekam na drugi zobaczymy

ocenił(a) serial na 10
fanzlalka

Serial najlepszy dla mnie. No za innych się wypowiadać nie mogę. :-)

NB_Bravado

Na dobry początek pokazują 2 ofiary, Bradley załamana, będzie dobry sezon ... xd

Marika321

http ://www.youtube .com/watch? v=Z0jBeCbMt_g (usuńcie spacje) polecam! :D

ocenił(a) serial na 8
NB_Bravado

a jakiś dłuższy będzie ?

humorek22

wszystkiego pokazać nie mogą ;) szkoda tylko, że taka długa przerwa.. ale do marca nie daleko ;)