Na YouTube można już obejrzeć kilka zwiastunów nadchodzącego sezonu, ale moim zdaniem ten jest jak na razie najlepszy i aż kipi klimatem serialu :)
h ttp://ww w.youtu be. com/wat ch?v=4rJRX zDUnM4 (usuńcie spacje)
Co o tym myślicie?
Uważam , że zwiastun jest bardzo fajny i wzbudza zainteresowanie:) Wiele scen mnie zaintrygowało i już nie mogę się doczekać drugiej serii
bum bum bum bum mr sandman
na pewno będzie dużo insynuacji że Norman się przespi sie ze swoją matką co oczywiście nie może mieć miejsca widac to juz w trailerze
Mam nadzieję że nie przestaną na sezonie 2. Ten serial jest najlepszym serialem jaki kiedykolwiek widziałam, a oglądam jeszcze "Under the dome" ( Też dobry serial - gra tam Mike Vogel ). Za moją rekomendacją ogląda go już kilku moich znajomy i nie sądzę że im się znudzi, bo z niecierpliwością czekamy na 3 marca. Jestem bardzo ciekawa w co teraz wplącze się cała rodzina Bates'ów.
Czekam z niecierpliwością. *,*
Under the dome dla fanów seriali typu "Inwazja".Czyli można powiedzieć że poziom zbliżony do tego horroru dla młodzieży Bates Motel
najlepszy serial? to zapewniam Cie że mało widziałaś...a co do tego sezonu, jak dla mnie słaby,-rozczarował mnie...ale czekam na drugi zobaczymy