PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36151
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Przykurcz wyrywa trzy panienki :p póki co do koca serialu to pewnie dwu cyfrówka badzie :D

ocenił(a) serial na 6
D3Mania

Norman to jest taki lamus że bania mała. Ogólnie zawiewa tu klimatem 90210 i to jest główna wada tego serialu. ,,Jezioro marzeń,, i thriller to nie jest dobre połączenie.

ocenił(a) serial na 7
Szozu

A już myślałam, że tylko ja uważam Normana za największą pi*dę w tym serialu :P

ocenił(a) serial na 6
CzarodziejkaGore

:) On taki ma być, to znaczy, że dobranie jego do tej roli było trafione. Ogólnie cała ,,rodzinka'' jest dobrana po warunkach, bo widać, że ten aktor to raczej jakiś kasanowa nie jest;d

ocenił(a) serial na 7
Szozu

Norman - Najbardziej pi*dowata twarz bez mimiki jaka gościła na ekranie mego laptopa :P Ja go pamiętam jako aktora dziecięcego (Charlie i fabryka czekolady) i był OK, ale w BM mnie po prostu irytuje ... ja wiem, że takie było założenie ... ale nie mogę z niego ... czemu ktoś go po prostu nie sprzątnie ... ?!

ocenił(a) serial na 6
CzarodziejkaGore

obawiam się, że to on sprzątnie na końcu wszystkich. Spokojna głowa, z niego się jeszcze lovelas zrobi i to będzie dopiero irytujące;d
A kogo lubisz najbardziej z serialu?

ocenił(a) serial na 7
Szozu

Emmę, szeryfa (który wygląda jakby miał stale pomalowane oczy ;P) oraz Dylana.
Co do Normana - mam nadzieję, że w ostatnim sezonie pozabijają się razem ze swoją psychiczną matką nawzajem i wtedy będę kontenta :P Już miałam przebłysk nadziei w końcówce tego sezonu ... ale jednak nie ...(Wszak trzeba być Normanem, żeby się wypieprzyć pod rząd kilka razy uciekając lasem przed matką .... boże, on się nawet zabić dobrze nie potrafi ...)

ocenił(a) serial na 6
CzarodziejkaGore

Emma to trochę taka zapyziała, ale w sumie to nic do niej nie mam.
Normanowi to tylko brakuje takiej sceny, jakby skakał przed motelem przez gumę i krzyczał ,,skuch, skucha'' z podwiniętymi rękoma haha
W sumie to ja nie widzę tu jakiś wciągających perspektyw. Owszem tam małomiasteczkowość, ta jego choroba, ale to jest jakoś tak dziwnie prowadzone, ze ani w to wejść jak w thriller - bo Norman zaraz wyskoczy z jakimś tekstem z ,,jeziora marzeń'' ani to drama. nie wiem, nie wiem.

ocenił(a) serial na 7
Szozu

Ogólnie jakoś zapowiadało się lepiej niż potem się okazało. Jakoś tej psychozy za mało. W 1 sezonie, póki nie wszystko było jasne, było nawet ciekawie, a 2 sezon uważam za gorszy - wszystko kawa na ławę, żadnej tajemnicy ... Ta choroba Normana .. takie nie wiadomo co. On nawet zachorować nie potrafi jak należy :P