PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Zróbcie coś z tym! Ludzie nie widzą nowych odcinków serialu, nie są przez to na bieżąco. Nie widać
kiedy pojawi się nowy odcinek ani nie można zaznaczyć, że się obejrzało 2 czy kolejne! Moderatorzy
ogarnijcie tę rzecz!

To Ty się ogarnij, bo temat już był kilka razy. Daty nowych odcinków czekają już do weryfikacji. Niedługo przyjdzie ich kolejka. W kokpicie się nie pojawiają, bo dat tych nie ma. A moderatorzy nie mają z tym nic wspólnego, bo rzadko weryfikują.

ocenił(a) serial na 8
krysiron

bo rzadko weryfikują. to niech się ogarną. przecież to chyba nie jest praca charytatywna(?)

FearLycan

Jest. Żółte, zielone i niebieskie robią z pasji. Tylko czerwone są pracownikami, ale one raczej seriali nie weryfikują. Fakt, jest zastój, ale po co robić awanturę.

ocenił(a) serial na 10

popieram sie!!

Jestem za również, przez 10 minut oglądałem odcinek, który oglądałem wcześniej nie wiedząc o tym..

Też jestem za - raz, że nigdy nie pamiętam czy nowy odcinek już wyszedł, czy nie; dwa - nie mogę oceniać poszczególnych odcinków, bo to też jest zablokowane.

użytkownik usunięty
warren2

dokładnie, już mnie to denerwuje

ocenił(a) serial na 8

zgadzam się, ile można czekać na taką głupią rzecz.

Nie wiecie może czy jest jakiś podobny serwis bo FW po mału schodzi na psy, na imdb da się oznaczać poszczególne odcinki?

użytkownik usunięty
terragady

niestety nie wiem, nie mam tam konta :/

ocenił(a) serial na 8
terragady

Można ocenic każdy odcinek, nie ma opcji jedynie zaznaczenia jako obejrzany. Dodatkowo kazdy odcinek ma swój opis. Jutro wychodzi kolejny odcinek a nie ma o tym informacji.

użytkownik usunięty

Tracker prawie naprawiony, faktycznie odcinki można już zaznaczać i oceniać ale nie ma jeszcze dat do poszczególnych odcinków, co uniemożliwia zobaczenie kiedy dany odcinek wychodzi.