PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36151
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

episode 1

użytkownik usunięty

właśnie skończyłem oglądać pierwszy odcinek i muszę przyznać, że zapowiada się fajny serial.
czekam na kolejne odcinki. 10/10.

Nie żeby coś, ale cały serial raczej trudno ocenić po obejrzeniu odcinka pilotażowego, czy może się myle?

Exelsio

mylisz się. po pilocie stwierdzamy czy chcemy serial oglądać czy nie :) przynajmniej ja tak robię.

Karolina945

To jest fakt, po pilocie widzisz zamysł serialu i możesz stwierdzić czy chcesz go oglądać czy nie. Tylko że mi chodziło o to, że ocena jest za całokształt serialu, a raczej niemożliwym jest ocenienie całości po obejrzeniu pilota.

Exelsio

Dużo ludzi koryguje swoją ocenę wraz kolejnymi odcinkami. Rzeczywiście pilot zasługuje na mocną 9, ale osobiście wstrzymam się z wystawieniem oceny do czasu obejrzenia kilku odcinków. Chociaż specjalnie mnie to nie wzburza. Każdy ocenia jak mu się podoba, nigdzie nie jest napisane, że ocenę należy wystawić po obejrzeniu ostatniego odcinka sezonu. Ważne by zakończeniu sezonu wystawił skorygowaną ocenę.

Wina_Woltera

Ja tak właśnie robię. Jeśli zmieniam myślenie o serialu to zmieniam i jego ocenę. Robię tak nawet po obejrzeniu filmu. Zmieniam ocenę nawet po kilka razy po 'głębszym' zastanowieniu się nad danym filmem.