PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Ten serial wciąga niesamowicie !!!

ocenił(a) serial na 8
nathalie34

Na zalukaj, cda, alltube (chyba) ;)

ocenił(a) serial na 10
jesustookmyphone

Dzięki wielkie :)))

ocenił(a) serial na 9
nathalie34

Ktoś wie kiedy pojawią sie napisy do najnowszego odcinka 4, bo strasznie nie mogę sie doczekać. W ogole muszę wyrazić swój żal, odnośnie bardzo wąskiej dyskusji na forum tego serialu. Jeszcze jak pojawił się 1 sezon, to dosyć dużo ludzi dyskutowalo, a teraz do jednego odcinka - 3,4 posty góra. Kompletnie nie rozumiem skąd tak duży spadek popularności tego serialu. Przecież wcale nie obniża poziomu, jest równy, a może nawet co raz lepszy z sezonu na sezon.

ocenił(a) serial na 10
durto2

Jestem po drugim sezonie , ale niegdzie nie ma 4 , na zalukaj są tylko trzy odcinki .
Już się martwię że jak obejrzę trzeci to będę " ryczeć " heh że nie mogę obejrzeć czwartego sezonu.
Wciąga ten serial niesamowicie .Mnie po prostu zaczarował. Kiedyś miałam wariactwo na " gotowe na wszystko " , ale to bardziej babski serial . Ten jest inny , ale też bardzo mnie zaciekawił.
Mroczny i pełen tajemnic , pozdrawiam :))

ocenił(a) serial na 8
nathalie34

Cóż, dopiero niedawno była premiera sezonu czwartego, więc nic dziwnego, że są tylko trzy odcinki :)

ocenił(a) serial na 10
jesustookmyphone

Nie wiedziałam , dzięki :)

ocenił(a) serial na 9
nathalie34

Na kinomanie jest ;)

ocenił(a) serial na 10
ankess

Wielkie dzięki , pozdrawiam , chyba przez weekend obejrzę trzeci :) co za serial !!!

durto2

Tego nikt nie wie :) już odcinek oglądałem i jest meeeega :D