PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

matka Normana

ocenił(a) serial na 2

Czołem.
Czy ktoś w końcu odstrzeli to babsko, czy trzeba się z nią męczyć przez dalsze sezony? Jestem gdzieś w połowie 1 sezonu i gdyby nie ta persona pewnie oglądałbym dalej...

radix666

Dziwne, wydawało mi się, że to ona właśnie 'napędza' ten serial... Z kolei postać Normana jest dla mnie mdła i bez wyrazu. Jak widać są różne gusta...

ocenił(a) serial na 2
1Wokulski

Jedna z najbardziej drażniących osób jakie zdarzyło mi się oglądać w serialach, cóż to tylko moje zdanie. Rozumiem, że to napędzanie potrwa dalsze sezony. Szkoda.

ocenił(a) serial na 8
radix666

Czy Ty w ogóle widziałeś Psychozę Hitchcocka? Przecież bez matki nie miałoby to wszystko większego sensu. A Vera Farmiga mistrzowsko gra tę delikatnie mówiąc niezbyt spójną postać, niepokoi i drażni, a czasami wzbudza sympatię.

ocenił(a) serial na 10
Tijuana

Ja jeszcze nie widziałam "Psychozy" ale jestem przekonana że bez Normy ten serial nie byłby taki tajemniczy i niepokojący. Mam nadzieję że "Psychoza" też jest warta obejrzenia.

tysia12321

Psychoza to arcydzielo.....tylko ze boje sie o Twoja psychike bo ja po obejrzeniu jako mlody chlopak dlugo nie moglem dojsc do siebie:(

ocenił(a) serial na 10
kinofankrk

Ty nie wiesz do czego ja jestem zdolna i co oglądam. Na moim profilu nie ma wszystkiego. :-]

tysia12321

wooooww;)

tysia12321

rozwin ten temat:)

ocenił(a) serial na 10
kinofankrk

Nie bd przecież tutaj spamować. :-P To forum na temat "Bates Motel" a nie na temat tego co oglądam. :-P