PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36151
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

a tymczasem to ..Norman to gimnazjalista z IPhonem !!!

ocenił(a) serial na 9

No tez sie zdziwilam, niby ta jego matka tak sie ubiera staromodnie, ten dom i motel wygladaja jak ze starych czasow a matka odbiera iphonem...hmm

użytkownik usunięty
alexa2506944

A więc po pierwszym odcinku zrezygnowałem z dalszego oglądania

Bo przenieśli fabułę do naszej dekady? lol. Cóż za radykał i purysta. Btw. to nie jest prequel, a wariacja na temat Psychozy.

użytkownik usunięty
Wina_Woltera

Nie to że przenieśli ale też w ogóle styl ... no cóż, za bardzo młodzieżowy

ocenił(a) serial na 9

chyba tym chca zachecic nastolatkow do ogladania XD

Wyzłośliwiając się trochę: może Ci umknęło, ale bohaterem jest siedemnastolatek :P.
Przesadzasz z tym młodzieżowym stylem, to że pokazują gwałt nie znaczy, że serial jest zaraz tam młodzieżowy...
To co mnie lekko zaniepokoiło to kolejny motyw bogatych przedmieść i brudnych sekretów ich mieszkańców. Ile razy jest to wałkowane? Zdesperowane gospodynie, Revenge, Gosspi Girl :p

użytkownik usunięty
Wina_Woltera

spoko ... bez złośliwości to tu już mało kto potrafi .... i tak spodziewałem się większego linczu.

ocenił(a) serial na 9

Mi sie podobalo za bardzo zebym zrezygnowala zpowodu takiego czegos, Plus dla mnie gra aktorska Normana jest b. dobra :D

alexa2506944

W końcu grał w kilku dobrych filmach to i warsztat sobie zrobił. Z Deppem dwie produkcje zaliczył.

1. Gimnazjum to tam nie mają.
2. Co jest złego we wprowadzeniu zwłykłego Iphone'a do serialu. Gdyby Hitchcock robił remake psychozy w tym momencie, pewnie byś miał tam plazmy, pady i inne pierdoły.
3. Styl nie jest za bardzo młodzieżowy.. co więcej - styl nie jest za bardzo staroświecki. Chodziło raczej o wypoziomowanie, które w tym miejscu bardzo dobrze poskutkowało.

użytkownik usunięty
malavonek

Ja osobiście uważam, że nie powinno się przekreślać całego serialu po pilocie. Sama nawet nie zwróciłam uwagi na to czy Norma posiada iphona. Nie rozumiem też dlaczego uważacie serial za bardzo młodzieżowy? Póki co bardzo mało było scen pokazujących problemy nastolatków. Na dodatek wątpie żeby ktoś mając lat 15 chciał dowiedzieć się, że za to, że uciekł z domu na impreze jego matka zostanie zgwałcona. Nie będe się wypowiadać póki co na temat tego serialu ani pozytywnie ani negatywnie..

ocenił(a) serial na 7

Prequel, ale do tego bardzo luźna wariacja.